ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Chadel

Active Member
З’явилися унікальні кадри будинку, в якому живе Матіос
You must be registered for see images

З’явилися унікальні кадри будинку, в якому живе Матіос

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос показав будинок, в якому проживає
Матіос в’їхав в будинок площею 518 м², коли одружився в 2014 році на бізнес-леді Ірині Барах. Будинок військовий прокурор орендує.
Він розповів, що зазвичай приїжджає додому пізно, ні з ким не хоче розмовляти і спить по 4-5 годин.
Матіос показав свого собачку, який за словами прокурора має більше прав в будинку ніж він сам.
Військовий прокурор також розповів, що не користується банківськими картами і не носить з собою гаманець, тому що всіма покупками в сім’ї займається дружина.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images
А що там унікального. Його десь рік назад по ящику показували в якійсь передачі.
 
  • Like
Реакції: Aiir

lelja

Well-Known Member
У Дніпрі поліція застосувала сльозогінний газ проти активістів, які блокували міст





Ненуачё, посягнули на священное право хозяев игнорировать плебейские законы, и полиция, как главный орган для охраны хозяев от плебса, это посягательство ликвидировала, молодцы.
Полиции медали, активистов под стражу


PS: активистов можно было вообще с моста скинуть, холопы не должны иметь права мешать хозяевам
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Без «Джавелінів»: в Міноборони збільшують замовлення вітчизняних протитанкових комплексів

Поки що зарано говорити про те, що США нададуть Україні летальну зброю. Тому українське військо воює вітчизняними ПТРК «Корсар» та «СТУГНА-П».
Про це йдеться у програмі військових розслідувань «Стежками війни» (щовівторка о 22:00 на телеканалі ZIK).
Щоб побачити вітчизняні зразки протитанкових ракетних комплексів, журналісти приїхали до КБ «ЛУЧ». Це підприємство належить до структури «Укроборонпрому». За сорокарічну історію тут навчились виготовляти ціле «сімейство» систем управління протитанковими й авіаційними ракетами. Наприклад, «СТУГНА-П» – це комплекс, який може вражати броньовані цілі на відстані до 5 кілометрів.
Діапазон дії «СТУГНИ-П» вночі – до трьох кілометрів, а вдень – п’ять із половиною. Таку відстань снаряд долає за 25 секунд, і цей час ракету необхідно супроводжувати лазерним променем. Значна перевага «СТУГНИ-П» – дистанційне керування ракетою по телевізійному каналу із закритої позиції. Це в рази підвищує безпеку солдата. Серед мінусів – величезна маса – комплекс із ракетою важить понад 100 кілограмів!
Взяли «СТУГНУ-П» на озброєння ще у 2011 році. Щоправда, власне, ракети до комплексів отримали вже військові АТО. Перші 75 ракет надійшли до війська у липні 2014 р.
«Якщо ми говоримо про «СТУГНУ-П», то, наприклад, комплект важить 150 кг і його треба розгортати. І залежить все від того, яка надворі погода, чи йде дощ, чи є туман. І за таких обставин застосовувати цей комплекс нереально. Ракета – напівавтомат. Якщо ціль втрачено, то вже неможливо буде в неї влучити», – розповів колишній офіцер оперативного управління Генерального штабу ЗС України, полковник запасу Олег Жданов.
Також існують комплекси «Корсар», які легші та значно мобільніші. Саме їх порівнюють з американськими «джавелінами».
Вага комплексу – трохи більша 30 кілограмів. «Корсар» ефективний на відстанях до двох із половиною кілометрів. Командно-пусковий блок оснащено системою лазерного наведення на ціль, яку потрібно супроводжувати в польоті близько дванадцяти секунд. Окрім ваги, «Корсари» мають ті ж мінуси, що й «СТУГНА-П».
«Управління відбувається за лазерним променем. Якщо він рухається більше трьох секунд між блоком управління і ракетою, то вона самоліквідується», – розповів Жданов.
Тим не менше, ці ракети здатні знешкоджувати танки навіть з найсучаснішими системами активного захисту. Адже принцип дії динамічного та активного захисту полягає в тому, що контейнери з вибухівкою встановлені зверху звичайної броні танка і вибухають «назустріч» снаряду.
Секретар Комітету з питань нацбезпеки і оборони ВР Іван Вінник вважає, що українські протитанкові системи мають бути у кожному підрозділі.
«Впродовж 2-3 років можна повністю забезпечити протитанкову оборону України на рівні наших комплексів. Маємо «Корсар», який де-факто є аналогом «джавеліна». Якщо говорити про те, скільки коштує «джавелін», то, фактично, вартість одного пуску є понад сто тисяч доларів. Безумовно, в Україні ці гроші можна використати набагато ефективніше», – розповів Іван Вінник.
«Ефективність «СТУГНА-П» і «Корсар» – велика. Вони випробувані, поставлені на озброєння і в бюджеті держооборони замовлені, навіть виділена величезна сума на їх закупівлю», – прокоментував народний депутат України Юлій Мамчур.
Але таку державницьку позицію щодо підтримки національного виробника поділяють не всі.
«Аналоги підходять за всіма параметрами. Але в нас немає такої гарної історії випробовувань, які є в «джавелінів» в бойових умовах», – наголосив командир полку спецпризначення «Дніпро-1», депутат Верховної Ради України Юрій Береза.
Але чи варто сперечатися про зброю, якої нам іще не надали? Адже зброя – це не тільки інструмент ведення бою.
Президент Петро Порошенко, який начебто полетів до США по «джавеліни», повернувся з рішучими намірами купувати українське. Таку свідому державницьку позицію миттєво підтримав Кабінет міністрів і вніс зміни до оборонного замовлення. Про це повідомив Секретар РНБО України Олександр Турчинов.
Відтак про комплекс «Джавелін» поки що доведеться забути. Зате Україні гарантували радіолокаційні засоби протиповітряної оборони та спостереження за надводною ситуацією, військово-морські протимінні засоби, кораблі прибережної дії та берегової охорони.
«На сьогоднішній день, за моєю інформацією із дипломатичних джерел, план передачі і перелік озброєння, яка, можливо, буде передана Україні, узгоджений із Пентагоном, з Держдепом США. І увесь цей пакет документів перебуває у Білому домі», – сказав колишній офіцер оперативного управління Генерального штабу ЗС України, полковник запасу Олег Жданов.
З іншого боку на засіданні Радбезу ООН в Нью-Йорку акценти щодо України змістились не в бік летальної зброї. Там погоджуються, що відновити суверенітет допоможуть миротворці. Принаймні таку позицію Ради безпеки озвучив Голова Громадської ліги «Україна – НАТО» Сергій Джердж.
«Станом на сьогодні позиція НАТО відносно Росії – це стримування і діалог. НАТО веде політичний діалог, але готується до протидії і активно займається стримуванням впливів Росії. Щодо України, НАТО зайняло позицію абсолютної підтримки – як політичної, так і дипломатичної», – прокоментував Джердж.
В Україні постійно відбуваються маневри за участі НАТО. Інструктори Альянсу впроваджують різні форми навчання, готують новий професійний сержантський склад Збройних Сил України. Але чи будуть військові НАТО наражатись на небезпеку у разі ескалації конфлікту?
«США і НАТО не будуть воювати з РФ. Воювати будемо ми. Вони нам будуть підносити патрони. І я так думаю, що ось ці, умовні патрони, тобто озброєння, техніка, зараз зосереджені у країнах Балтії та Польщі. І коли буде потрібно, то цей план передачі летального озброєння буде у це включений», – вважає Жданов.
Чи доведеться Україні розраховуватись за надану допомогу із союзниками, залежатиме від того, чи ми проведемо якісні реформи всередині країни. Адже умовний український ленд-ліз передбачає, що без них Україна не побачить ані «джавелінів», ані жодної іншої допомоги.

Нагадаємо, 10 жовтня міністр оборони Степан Полторак заявив, що замовлення на протитанкові ракетні комплекси «Стугна», «Корсар» та інші» збільшаться вже цього року. Читайте більше тут:
 

Loner

Well-Known Member
На рынки "ЛНР" массово заходит пиво ведущего украинского производителя по конкурентной цене - соцсети 12.10.2017 11:46. Просмотрено 2173 раз. За сегодня — 2173 раза.

Послать ссылку другу
Публичное акционерное общество "Оболонь" — один из крупнейших производителей пива, слабоалкогольных и безалкогольных напитков Украины, "плотно зашел" на рынки оккупированных территорий Луганщины. Об этом говорится в сообщении группы "Другой Луганск" в социальной сети.

Согласно опубликованному сообщению, сейчас везде, "от маленького ларька до супермаркета", на оккупированной территории Луганщины можно приобрести пиво ведущей торговой украинской марки. При этом цена не повышается, а наоборот, снижается.

Так, по информации источника, "Оболонь свiтле" 2,5 литра подешевело с 120-130 рублей (55 - 59 грн.)до 95 рублей (43 грн.). "Оболонь свiтле" 1,2 литра упало до цены дешевого беларусского/российского пива - 55 рублей (25 грн.).

"Каким образом популярная украинская продукция попадает в ЛНР - не известно. Но буквально за пару месяцев предложение на полках увеличено в разы, цена конкурентная… Контрабанда украинского пива в ЛНР на данный момент настолько масштабна, что верить в "блокаду" и переносящих бутылки через Станицу ходунков это надо быть совсем еб***том", - сказано в сообщении.
---------------------------------------

Это - перемога. Ятакщитаю. А вы?
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Революція Гідності: 2 "тітушок" засудили до 5 років умовно
Четвер, 12 жовтня 2017, 12:50

Святошинський районний суд Києва засудив до 5 років позбавлення волі умовно 2 "тітушок" за участь в затриманні спільно з міліцією активістів Автомайдану 23 січня 2014 року.
Про це йдеться у вироку, який виніс суддя Сергій Дячук 5 жовтня, передають .
Засуджені жителі Черкас Євген Косинський та Михайло Дяченко, свою вину визнали повністю.
Слідство встановило, що в січні 2014 року керівник Черкаської обласної організації "Молоді регіони" запропонував своєму знайомому Косинському зібрати і забезпечити прибуття до Києва групи "тітушек" для участі в акціях "антиМайдан", на що той погодився.
За кожного залученого учасника було обіцяно грошову винагороду в розмірі 1500 гривень.
Вночі 23 січня 2014 року керівництво Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Києві зібрало прибулих "тітушек" і привернуло їх до операції із затримання активістів Автомайдану.
Зловмисники мали спровокувати конфлікт і дати підстави спецпідрозділу міліції "Беркут" для затримання активістів євромайдан і Автомайдану.
Близько 3:00 23 січня 2014 року міліція почала незаконні затримання "автомайданівців" і розбила їх автомобілі на вул. Щорса.
При затриманні активісти були жорстоко побиті співробітниками "Беркута".
Підсудні "тітушки" заблокували шляхи відступу "автомайднівців" і також допомагали міліціонерам в їх затриманні.
При цьому в ході операції "беркутівці" випадково побили і затримали 1 "тітушку" і 1 міліціонера.
Підсудні Дяченко і Косинський звинувачувалися за ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 3 ст. 365 (пособництво шляхом умисного сприяння працівникам міліції в перевищенні влади і службових повноважень за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу.
27 червня 2017 року, між прокурором Генеральної прокуратури і обвинуваченими було укладено угоду про визнання винуватості.
Суд затвердив угоду і врахував, що один з обвинувачених є учасником антитерористичної операції і має статус учасника бойових дій.
Таким чином, суд засудив підсудних до 5 років позбавлення волі, але звільнив від покарання з випробувальним терміном на 3 і на 2 роки.
 

Loner

Well-Known Member
УРА ! ПЕРЕМОГА. ДА ЗДРАВСТВУЕТ НАШ СПРАВЕДЛИВЫЙ УКРАИНСКИЙ СУД !
-------------------------------------------
Апелляционный суд восстановил в должности начальника Департамента полиции охраны.


You must be registered for see images

Суд решил, что наличие возможности у Будника препятствовать расследованию не доказано © "Главком"
Апелляционный суд Киева восстановил в должности начальника Департамента полиции охраны Нацполиции ,
задержанного ранее при получении взятки, говорится в материалах суда.
Суд рассмотрел жалобу защиты на решение Печерского районного суда от 1 сентября об отстранении Будника от должности,
передают "Українські новини".

Генпрокуратура назвала это решение обоснованным, в связи с тем, что начальник полиции охраны имеет возможность препятст
вовать уголовному производству, влияя на свидетелей, уничтожая или подделывая документы.
В свою очередь Апелляционный суд решил, что фактическое наличие таких рисков не доказано.
Суд также указал, что Конституция гарантирует гражданину право на оплачиваемый труд и ограничение такого права может
быть только в порядке, предусмотренном Уголовным процессуальным кодексом.

Таким образом, суд удовлетворил жалобу Будника и отменил решение о его отстранении с должности. Данное решение обжало
ванию не подлежит.
Напомним, что 22 августа в Киеве при
Национальной полиции Украины генерала Сергея Будника.
Как сообщил генеральный прокурор Юрий Луценко, генерал через посредника вымогал у потерпевшего 80 тысяч гривень за оказа
ние услуг физической охраны, помимо официальных платежей. По данным следствия, с июня задержанный получил в общей слож
ности 170 тысяч гривень неправомерной выгоды.
Печерский районный суд Киева избрал Сергею Буднику меру пресечения в виде с альтернативой залога
в 128 тысяч гривень, после внесения которого генерал . 1 сентября суд отстранил Будника от должности начальника
полиции охраны до 22 октября включительно.
----------------------------------------
(ПОЛУЧЕННЫЕ ГЕНЕРАЛОМ ДЕНЬГИ В КАЧЕСТВЕ ВЗЯТКИ БУДУТ ЕМУ ВОЗВРАЩЕНЫ)
 

Loner

Well-Known Member
Кабмін ввів в оборонну програму свою «прокладку», на рахунках якої може осісти 750 мільйонів

You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
"Такого цирка я не видел! Взял денег 200 гривен и тикает полем!", - полтавские активисты поймали на взятке полицейских. ВИДЕО
Полтавские активисты поймали полицейских-взяточников во время получения взятки за неоформление протокола за нарушение ПДД.
Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом рассказал на своей странице в соцсети Дмитрий Бурмака и опубликовал видеозапись происшествия.

Инцидент произошел 8 октября на трассе вблизи Полтавы. За рулем автомобиля был Бурмака, которого остановил инспектор Иван Шеметун из-за невключенных фар. Инспектор посмотрел водительские документы и предложил пройти в служебный автомобиль. Там от него поступило предложение договориться за 200 гривен.

Зафиксировав номера купюр, водитель передал деньги инспектору. После этого обратился к руководству полтавской полиции и сотрудникам внутренней безопасности Нацполиции. Активисты попытались заблокировать служебный автомобиль, но сотрудники полиции уехали по полям.

В пресс-службе полтавской полиции сообщили, что инцидент зафиксирован и проводится служебное расследование.

 

Loner

Well-Known Member
В Лубнах на систематическом взяточничестве «погорело» все руководство полиции
 

Loner

Well-Known Member
ЛУГАНДОНИЯ

You must be registered for see images


Там и черниговское не отстаёт

You must be registered for see images
 
Зверху