ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Конфликт: Кремль шокирован шагом Турции и готовит жесткий ответ
20:08 11.10.2017
You must be registered for see images

Между Турцией и Россией назревает новый конфликт.
Москва угрожает турецким властям жесткой реакцией в ответ на одностороннее введение ограничений со стороны Анкары на поставки целого ряда продовольственных продуктов из РФ.
Ограничения коснулись импорта твердой пшеницы, подсолнечника, подсолнечного масла и других сельскохозяйственных культур.
Российский министр сельского хозяйства Александр Ткачев высказал возмущение дополнительными препятствиями для российских товаров, не понимая принцип действия властей Турции.
Ткачев заявил, что Россия будет “действовать зеркально” и введет ответные меры для турецких производителей, включая ввоз овощей и цитрусовых из Турции.
СМИ напоминают, что между Россией и Турцией регулярно вспыхивают конфликты, самый крупный из которых возник, когда Турция сбила военный самолет России на границе с Сирией.
Сразу после этого страны устроили друг другу дипломатическую войну. Напомним, ранее турки предъявили РФ условие, при соблюдении которого согласны купить российские С-400.
 

fotik

Active Member
Топчемся на месте. Пропасть между Украиной и Западной Европой уже непреодолима – журналист
На фото - заряжается 1,5-тонный полноприводной электрический внедорожник Volvo на одной из улиц Эйндховена. И таких электрозарядок у них - на каждом перекрестке, у каждого магазина и офисного центра. Там это давно обыденность.
Более CHAdeMO ценой более миллиона долларов - скоро на дорогах Украины! Это больше, чем установлено в Германии.

Хватит зраду нагонять! :cool:
 

Loner

Well-Known Member
Ціна співпраці зі Кремлем

"Касперский" був одним із небагатьох успішних російських ІТ-стартапів, який перетворився на компанію глобального рівня. Звісно, не Facebook чи Google. Але оборот у $644 млн на рік – чимало для пострадянської компанії. Із них $150 млн доходу припадали на Північну Америку.
І ось скандал – "Касперский" допоміг російським хакерам отримати секретні документи АНБ. Ні, вони не просто налажали (як скандал із автомобілями "Фольсваґен" у США), а тупо зробили протилежне своєму головному призначенню – захист інформації.
Як результат, продукцію компанії заборонено використовувати в державних органах США. Наступними, хто став відмовлятися від співпраці, – компанії, що мають державні замовлення.
Тепер наявність програмного забезпечення "Касперского" для будь-якої американської фірми – це потенційна загроза для її клієнтів, отже – токсичність.
Не треба бути великим аналітиком, аби спрогнозувати втрату не лише американського, а взагалі всього західного ринку (як відомом, американські компанії – це глобальні компанії, яких мати у клієнтах мріють решта підприємців світу).
Замість глобальної конкуренції та домінування в російської компанії перспектива скотитися до регіонального лідера ринку в РФ, Білорусі, Приднестров'ї та ОРДЛО.
Для нас новина цілком позитивна. Кремль втратив іще один важіль "гнучкої влади" (soft power).

Микола МАЛУХА
 

Loner

Well-Known Member
Taras Berezovets
13 хв ·

ПАРЕ проголосовала за решение, которое в перспективе позволит снять санкции в отношении российской делегации и вернуть её в зал.
Правки украинской делегации отклонены. Причина в том, что ПАСЕ нужны российские взносы. Это 30 млн евро за год. Хороший холод
ный душ в отношении тех, кто верит в добрых европейцев и в то, что «грязная политика» это в Украине, а в Европе «по-честному».
Как легко европейцы меняют принципы на деньги. Это хороший урок, который мы должны обязательно выучить, чтобы изменить свои
подходы и стать сильнее.
 

Loner

Well-Known Member
Цитата:


НАЧАЛЬНИК РОЗПОДІЛЬНИКА ДЛЯ ДІТЕЙ ОБЛУПРАВЛІННЯ НАЦПОЛІЦІЇ ПРИДБАЛА НОВЕНЬКИЙ LAND CRUISER ВАРТІСТЮ 40 РІЧНИХ ЇЇ ЗАРПЛАТ
Начальник приймальника-розподільника для дітей Головного управління національної поліції в Харківській області Ірина Даниліна придбала новенький Toyota Land Cruiser 200.


И шо характерно, чоККо-бляди не увидят ничего такого. Скажут: а хули тут такого, она, что на Таврии" должна ездить? Пачимунивакопи?
 

Loner

Well-Known Member
З’явилися унікальні кадри будинку, в якому живе Матіос
You must be registered for see images

З’явилися унікальні кадри будинку, в якому живе Матіос

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос показав будинок, в якому проживає
Матіос в’їхав в будинок площею 518 м², коли одружився в 2014 році на бізнес-леді Ірині Барах. Будинок військовий прокурор орендує.
Він розповів, що зазвичай приїжджає додому пізно, ні з ким не хоче розмовляти і спить по 4-5 годин.
Матіос показав свого собачку, який за словами прокурора має більше прав в будинку ніж він сам.
Військовий прокурор також розповів, що не користується банківськими картами і не носить з собою гаманець, тому що всіма покупками в сім’ї займається дружина.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
Тільки шибениці: українцям підвищили тарифи в 20 разів

You must be registered for see images

Тільки шибениці: українцям підвищили тарифи в 20 разів

Постійне підвищення комунальних тарифів обурює українців, але остання витівка довела жителів Запоріжжя до кипіння.

Утримання багатоквартирних будинків і придомової території подорожчало в декілька разів, але знайшлися будинки, де тарифи підняли в 20 разів. Дивно, що тут замість води не ллється Хеннесі, а перила в під’їздах не прикрашені позолотою. Влітку столичний тариф досяг 5,85-6,4 гривень за квадратний метр житлової площі, тепер і жителі Запоріжжя платять стільки ж. Як виявилося, це ще мало.

Запорізька мерія провела конкурс, після якого віддала на відкуп трьом компаніям послуги з утримання будинків. Розрахунком тарифів компанії займалися самостійно і найвищі вийшли в малоповерхових будинках, де небагато квартир. Неясно, як, але у компанії «Мрія» максимальним тарифом вийшло 20 гривень за метр квадратний, в той час як у «Запорожремсервіса» — від 2 до 37 гривень, а у «Міста для людей» — від 1,45 до 44,55 гривень. Авжеж, все для людей.

З офіційною заявою представники мерії виступили якраз в День міста, а через добу в соцмережах вибухнув справжній скандал: «ШОК: Тарифи на обслуговування будинків, де немає ОСББ — до 45 грн. за кв. Метр! Запорожці дізнаються про це тільки, коли отримають платіжки. Щоб заздалегідь не зраділи, як говорили у фільмі «Службовий роман», — пишуть користувачі.
 
  • Like
Реакції: Aiir
Зверху