Деятельность банков

сегодня первый раз испытал услугу почтомата от приватбанка
только сумма указанная в интернет магазине
никаких доплат новой почте за доставку, отправку денег обратно и т.п.
большое кол-во почтоматов
заказ делал в цитрусе.
 

Dobrofey

Active Member

VIB

vib : bash
Модератор
Так это наверное бесплатно только с магазинами-партнерами , а для остальных по тарифам как и у "Новой почты".
Мені одного разу прийшов заказ з китайського аліекспресс на поштомат. Щоправда, він не працював, а співробітник банку видав посилку руками.
 

Dobrofey

Active Member
Вслед за "Фидобанком" неплатежеспособным был вчера признан и банк "Михайловский":


ПАТ "Банк Михайлівський" віднесено до категорії неплатоспроможних
You must be registered for see images

You must be registered for see images

23.05.2016

Відповідно до вимог статті 76 Закону України "Про банки і банківську діяльність" 23 травня 2016 року Правління Національного банку України прийняло рішення № 14 "Про віднесення Публічного акціонерного товариства "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних".

ПАТ "Банк Михайлівський" був визнаний проблемним 23 грудня 2015 року через ризикову діяльність. З того моменту Національний банк вів роботу з акціонером та менеджментом банку для врегулювання ситуації.

"20 травня 2016 року голова правління ПАТ "Банк Михайлівський" Ігор Дорошенко повідомив, що залишив посаду. Цього ж дня банк заявив, що з технічних причин в ньому не працює система "операційний день банку". Система не працювала увесь день, що унеможливлювало доступ куратора до операційних даних. Система запрацювала лише пізно ввечері 20 травня. Куратор, отримавши доступ, побачив велику кількість операцій з переведення вкладів фізичних осіб з фінансової компанії, пов'язаної з банком, на баланс банку. Це збільшило навантаження на Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) з 1,6 млрд. грн. до 2,6 млрд. грн.", - заявила заступник Голови Національного банку Катерина Рожкова.

При виявленні таких операцій, що відбуваються у проблемному банку, Національний банк згідно з Законом України "Про банки та банківську діяльність" зобов'язаний прийняти рішення про віднесення банку до категорії неплатоспроможних.

Протягом понеділка, 23 травня 2016 року, ПАТ "Банк Михайлівський" чинив спротив кураторові Національного банку у доступі до інформації, що підтвердила би такі операції. Через необхідність отримати ґрунтовні докази для визнання банку неплатоспроможним, рішення було прийняте лише ввечері. Незважаючи на прийняття відповідного рішення в кінці дня понеділка, Національний банк повідомив Фонд гарантування вкладів про ситуацію, що склалася, ще в п’ятницю, 20 травня. Працівники ФГВФО прибули в банк в понеділок зранку для здійснення додаткового контролю.

Протягом цього часу кореспондентський рахунок банку був заблокований, що унеможливлювало виведення коштів за межі ПАТ "Михайлівський". Водночас куратор отримав інформацію про низку операцій внутрішнього взаємозаліку. На даний момент ця інформація перевіряється. За результатами перевірки Національний банк планує звернутись до правоохоронних органів з приводу доведення банку до банкрутства. Додаткове навантаження на Фонд гарантування вкладів в обсязі 1 млрд. грн., що з’явилось 20 травня 2016 року, буде оскаржуватись.

Станом на 23 травня 2016 року 100% акцій банку належить ТОВ "Екосіпан", 92,5% якого належить Віктору Поліщуку, 3,9% - Ігорю Дорошенку та 3% - Віктору Єрасову. Національний банк не отримував пакет документів для приєднання ПАТ "Банк Михайлівський" до іншої установи.
А вот здесь много интересного "закулисья" этого банкротства от журналиста Александра Дубинского:
 

Bel_ka

New Member
АМКУ согласовал сделку между АВН Holdings S.A. и UniCredit Group :

 

goool

Well-Known Member
УКРАИНЦАМ ВВЕЛИ НОВЫЕ КОМИССИИ ДЛЯ БАНКОВСКИХ КАРТ
Заплатить нужно за ошибку, новый ПИН-код и чек с остатком на счете
 
Зверху