Анонси заходів у м. Суми

Stein

Well-Known Member
19 червня – громадські слухання щодо перегляду тарифів КП "Міськводоканал"

19 червня – громадські слухання щодо перегляду тарифів КП "Міськводоканал"

19 червня о 9.00 у малій сесійній залі Будинку рад (пл. Незалежності, 2) відбудуться громадські слухання щодо питання перегляду виконавчим комітетом Сумської міської ради тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення комунального підприємства "Міськводоканал" Сумської міської ради.

Запрошуємо сумчан взяти участь у громадських слуханнях.


Злочинна влада з метою захисту власних бізнес-інтересів та отримання можливості подальшого обкрадання громади намагається в черговий раз підвищити тарифи на комунальні послуги для населення.
Наразі планове подорожчання послуг з водопостачання та водовідведення має скласти 97% для населення і лише 15% для комерційних структур. Як відомо з 2008 року вартість послуг КП "Міськводоканал" для громадян нестримно зростає, в той час як тарифи для комерційних структур постійно знижуються. Не стало виключенням і останнє підвищення проведене в квітні поточного року коли вартість послуг для громади зросла на 22.5%, в той час як підприємці стали платити на 4% менше. В кінці ж травня Виконавчий комітет Сумської міської ради на чолі з Міським головою Мінаєвим Г.М. знизив тарифи для комерційних структур іще на 18% залишивши незмінною вартість тих самих послуг для громади.
Довершенням даної політики визискування з громадян на користь інтересів близьких до влади бізнес-структур стало тотальне замовчування провідними ЗМІ регіону ("Панорама", "Ваш Шанс") як дати проведення даних Громадських слухань, так і результатів інших, не угодних владі.

З метою недопущення зайняття залу найманими працівниками комунальних підприємств та управлінь Виконавчого комітету і наступної видачі владою їх скерованої позиції за думку громади міста Суми - запрошуються всі небайдужі громадяни з метою донесення до влади власної позиції та висловлення рішучого протесту на злочинні дії влади по обкраданню населення в угоду інтересам комерційних структур.
 

TaboriT

Member
You must be registered for see images


Марш "ЗНАННЯ НЕ НА ПРОДАЖ" проти Постанови № 796“Про затвердження переліку платних послуг, що можуть надаватися державними та комунальними навчальними закладами”

Вищим навчальним закладам та коледжам дозволено вводити нові платні «послуги».
Серед них:

- Плата за пропущені без поважної причини лабораторні заняття
- Надання послуг бібліотеки
- Виготовлення студентських квитків, атестатів, заліковок випускних документів
- Плата за користування Internet та локальною мережею ВНЗ
- Користування спортзалами понад навчальний план
- Платні наукові, спортивні, розважальні заходи
- Перездачі при поновленні чи переведенні до іншого ВНЗ
- Захист кандидатських десертацій
- Користуваня медпунктами

А також:

- Кімнати твого гуртожитку здаватимуть стороннім людям. Тепер легально.
- Ціни за гуртожиток адміністрція підвищуватиме на власний розсуд.
- Крім того уряд планує на 25% скоротити держзамовлення.
12 жовтня на площі Незалежності (Сумська ОДА). Початок о 17.00


 
Друзі!
В Україні стартує унікальний проект по підготовці фахівців із впливу на владу. Впродовж 8 місяців громадські активісти зі всієї країни навчатимуться в «АКАДЕМІЇ ПРАКТИЧНОЇ АДВОКАЦІЇ».

Подробиці на сайті


Відбірковий тур в Сумах - 27 лютого!!! Прийом заявок - до 17 лютого. Участь у проекті є безкоштовною.

Я є координатором проходження відбіркового туру в Сумах, тому з радістю відповім на всі Ваші питання!!!

З повагою,
Вікторія Черевко
 

Petrovich-UA

Рухівець
З початку 2011 року в Україні, незважаючи на відсутність будь-яких підстав, почалися і продовжуються арешти активістів націоналістичних організацій. Приводом для цього стало знищення пам’ятника Сталіну в Запоріжжі. Паралельно з цим затриманим висуваються інші звинувачення: незаконне зберігання зброї, підпал громадської приймальні Партії регіонів, убивство відомого запорізького бізнесмена. Кількість звинувачень продовжує зростати, вони стають дедалі абсурднішими.
Сьогодні близько двох десятків патріотів перебувають за гратами, де постійно піддаються жорсткому тиску і знущанням зі сторони міліції і СБУ.
Тим не менше, ЗМІ практично нічого не говорять про це, і молоді націоналісти полишені на самих себе в цій скруті.
27 січня націоналістичні організації і рухи у всіх містах України проведуть, пікети, мітинги, демонстрації, щоб висловити свій протест проти політичних переслідувань своїх побратимів.
27 січня о 16.00 на мосту через ріку Стрілку по вул. Горького відбудеться спільна акція всіх патріотичних організацій Сумщини з вимогами припинити переслідування українських націоналістів. Учасники вирішили відмовитися від використання на акції партійної та організаційної символіки, оскільки вважають, що це болюча проблема всього патріотичного середовища, а не привід для піару.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

Збір коштів на допомогу політв‘язню Ганні Сіньковій

Пожертвувати гроші на передачі та адвокатів можна поповнивши банківську картку матері Ганни:

Одержувач: Близнюк Тетяна Миколаївна

Рахунок: 4149 4377 0174 2809

Банк одержувача: Приватбанк

Призначення платежу: поповнення рахунку

_________________________________
*Тел. матері політв‘язня: 093 273 53 90


 

Stegniy

Любимый город :)
Дорогі брати і сестри у Христі!
Запрошуємо Вас на освячення Свято-Миколаївського храму в місті Дружба Ямпільського району Сумської області. Освячення буде проводити Святійший Патріарх Філарет 28 травня 2011 року, буде відслужена Божественна Літургія.
Від Свято-Воскресенського собору буде відходити автобус в 5.00 ранку, записуються в церковній крамниці Свято-Воскресенського собору (телефон єпархії (0542)27-32-97).
Оргкомітет.
 

Fell_MC

New Member
Шановні Сумчани!

25 січня 2012 року Сумська обласна молодіжна громадська організація «Здоровий Спорт Українських Вулиць» проведе соціальну акцію, що має назву «Флешмоб проти алкоголю» у сквері біля пам’ятника Т.Г. Шевченку та по вул. Соборній біля скверу, час початку 17:00.

Метою заходу є привернення уваги молоді до здорового способу життя.

Формат акції є досить цікавим, а саме під час її проведення учасники будуть падати на землю, після чого буде розтягнуто транспарант з гаслом проти алкоголю.

Якщо це Вас зацікавило, то запрошуємо прийняти участь у цьому захід.

Зустріч у соц.мережі "Вконтакте" -
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

Акція на підтримку ресурсу EX.UA

Сьогодні, 1 лютого 2012 року о 18.00
Всі бажаючі висловити свою незгоду з діями владного репресивного апарату:
Заходимо сюди:
В полі "выбор цели" вводимо:
Кількість запитів на секунду - вирішуйте самі. Анонімуси рекомендують 500.
У полі "сообщение" вводимо: За EX.UA!
Натискаємо кнопку "ОГОНЬ!!!"
Не закриваємо сторінку із сайтом та не вимикаємо (перезавантажуємо).

Влада обіцяла, що "почує кожного". Прийшов час чути.

P.S. Попередній ресурс був підступно заблокований репресивними органами. Але громадськість не зламити, і всі люди доброї волі можуть користуватись ось цим сайтом:
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Анонси заходів у м. Суми

Браття і сестри, нашої допомоги терміново потребують політв'язні організації "Патріот України". Наразі це найбільш переслідувана організація в Україні. За гратами опинилось все керівництво та найактивніші члени організації. На захист та підтримку політв'язнів постійно потрібні гроші.

Щомісяця на адвоката для кожного політв'язня потрібно приблизно 4000 гривень. Також на передачі щотижня на кожного ув'язненого потрібно від 500 до 1000 гривень. Тобто на місяць на 1 людину в СІЗО потрібно 3000-4000 грн. Окремо потрібні кошти, щоб організувати зв'язок, домовитись про ліпшу камеру і т.п. Батьки і родичі політв'язнів витрачають останні гроші, щоб допомогти патріотам.
Гроші на допомогу політв’язням надсилати на картку дружини лідера організації:

картка Приватбанка № 5577212302492155 (Білецька Юлія Володимирівна тел для довідок 067-9057009). Поповнити картку можна в кожному відділенні Приватбанку (через оператора чи термінал).

При поповненні з іншого банку: Приватбанк, МФО 305299, ЕГРПОУ 14360570, номер рахунку 29244825509100, призначення: поповнення картки № 5577212302492155, Білецька Юлія Володимирівна ІНН 3041401461
 
Останнє редагування:

valery_ua

Well-Known Member


В субботу, 28 июня пройдет турнир, в ходе которого, все собранные деньги, вещи и продукты питания будут переданы Сумскому батальону территориальной обороны, в котором сейчас наши ребята защищают Украину.

Сбор средств будет осуществляться в футбольном центре «Барса» (ул. Привокзальная, 4а). Время сбора: С 13:00 до 18:00.
Список нужных вещей:
- Чай
- Кофе
- Консервы
- Упакованное печенье
- Сгущенное молоко
- Защита суставов
- Бронежилеты
- "Разгрузки"
- Каски военные
- Ремни (тактические и обычные)
- Носки
- Тактические перчатки
- Спальники, карематы
- Одеяла
- Свитера (однотонные)
- Мыло
- Зубные пасты и щетки
- Изолирующая лента, отвертки, молотки, плоскогубцы
 
Зверху