Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Life-ua

+ плюс - минус
Ага, это, видимо, Янукович находился при власти и молча смотрел как у него забирают территорию, как штурмуют военные части, захватывают корабли? Янукович просто сидел и смотрел, имея всю полноту власти? Или может всё-таки это были ставленники ВО "Батькивщина"?
Янукович назначал экс граждан России главами министерства обороны и СБУ , он эти ведомства уничтожал изнутри

поэтому я уже не удивляюсь ничему читая такие статти :
 

rfvgy

Ukrainian
Ага, это, видимо, Янукович находился при власти и молча смотрел как у него забирают территорию, как штурмуют военные части, захватывают корабли? Янукович просто сидел и смотрел, имея всю полноту власти? Или может всё-таки это были ставленники ВО "Батькивщина"?
Шановний , да Ви не в темі ;) янек де юре презік до обрання нового президента , чи не так . Чурка в ООН чиїм папірцем махав ?
 

Stein

Well-Known Member
Янукович назначал экс граждан России главами министерства обороны и СБУ , он эти ведомства уничтожал изнутри
Пруфы есть?

поэтому я уже не удивляюсь ничему читая такие статти :
Я тоже не удивляюсь глупости наших журналистов. Хоть одну снайперскую винтовку на фото покажете? Или "снайперы" с пулемёта картечью стреляли?

"Американский сайт thedailybeast.com опубликовал "эксклюзивные фото снайперов Альфы".
Чепуху понесли украинские СМИ. Вот цитаты из "аналитического материала" для штатовских домохозяек:
"Кровь хлестала из ран. Люди кричали", "человек с козлиной бородкой дрожит, вспоминая тот день" и так далее.
Поразило мнение ЭКСПЕРТА Богомолец, которая, посмотрев на фото людей с автоматами, сделала вывод, что комиссия по расстрелу на Институтской обманывает народ Украины.
И никого не смутил тот факт, что НИ НА ОДНОЙ фотографии у этих снайперов нет ни одной снайперской винтовки.
Круто, а?"
 

rfvgy

Ukrainian
Расмуссен не підтверджує відведення російських військ від українських кордонів
You must be registered for see images


фото: obozrevatel.com
Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен не підтверджує відведення російських військ від українських кордонів і закликає Москву почати деескалацію ситуації
"Я не можу підтвердити, що Росія відводить свої війська. Це масивне нарощування військової сили жодним чином не вносить позитиву в деескалацію ситуації, яку ми всі хочемо бачити", - заявив він перед початком засідання міністрів закордонних справ альянсу, яке пройде 1-2 квітня в Брюсселі.
При цьому Расмуссен знову закликав Росію відвести війська, виконувати міжнародні зобов'язання і почати з українською стороною конструктивний діалог.
"Російська агресія проти України стала викликом для нашого бачення вільної Європи, фундаментально змінює ландшафт безпеки і є причиною нестабільності на кордоні НАТО. Сьогодні ми продемонструємо наші зобов'язання колективної безпеки НАТО", - сказав Расмуссен.
За його словами, НАТО зробить необхідні кроки, щоб "світ зрозумів, що ніякі погрози на адресу союзників по НАТО не будуть успішними" .
"Ми приймемо рішення стосовно підтримки нашого партнера України, політично і практично в рамках нашого партнерства. Незалежна, суверенна і стабільна Україна, віддана демократії та повазі прав людини, меншин і верховенства права є ключем для євроатлантичної безпеки. І ми чітко скажемо, що російські дії неприйнятні", - підкреслив генсек альянсу.
 

rfvgy

Ukrainian
Генсек НАТО вважає, що Росія своїми діями хоче розділити Європу
Про це повідомив Андрес Фон Рассмусен, Генеральний секретар НАТО, у Брюсселі
"Росія своїми діями хоче провести нові лінії кордону в Європі. Тому ми надамо підтримку нашим Східним партнерам", - наголосив Рассмусен, повідомляє корреспондент .
За його словами, НАТО не може робити вигляд, що ніби нічого не сталося, тому сьогодні протягом дня міністри-члени НАТО мають ухвалити конкретні рішення щодо стримування дій Россії в Європі.
о, 1-2 квітня в Брюсселі проходитиме зустріч міністрів НАТО. Основна мета заходу – перегляд стосунків Альянсу з Росією.
Відомо, що на сьогоднішній зустрічі міністрів буде присутній в. о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця.
 

rfvgy

Ukrainian
А занепокоєння висловив? :) А може глибоку стурбованність? Ні мабуть різко засуджують дії роSSії. Як вони вже набридли всі якщо чесно. :confused:
Ваш сарказм недоречний . Україна позаблокова країна по конституції . НАТО до агресії росії що до України немає законних підстав втрутитись .
Я вже писав що тільки США , Франція та Британія можуть якось ,,втянутись,, зі своїми військами та й то тільки після дозволу Верховної ради.
Дозвіл на спільні навчання це тільки перший дзвіночок , починаючи з травня ...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 21:18
У ці години у штаб-квартирі Північно-Атлантичного блоку в Брюсселі відбувається засіданні комісії Україна — НАТО

У разі військової агресії НАТО готується повністю відрізати Путіна від зовнішнього світу. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Юрій Бутусов, який наразі перебуває у Брюселі, повідомляє .

«Судячи з того, що бачу і чую - а офіційні заяви західних дипломатів зворотної сили не мають - НАТО не зупиниться перед Холодною війною з Росією. Вони реально готуються повністю відрізати Путіна від зовнішнього світу. НАТО неофіційно заявляють - ми не будемо вводити війська в Україну. Разом з тим, вони готові діяти. Розробляються різноманітні програми допомоги - у тому числі на експертному рівні. Тобто вони не хочуть давати Україні гарантії своєї прямо військової допомоги. Але, якщо Путін розгорне вторгнення, а Україна надасть опір, НАТО введе санкції третього ступеня і після цього військово-політична обстановка радикально зміниться», - написав журналіст.

Юрій Бутусов наголосив, що всі співробітники НАТО і західні дипломати оцінюють політику України в Криму і під час конфлікту з Росією надзвичайно високо. Хоча і критикують роботу Міністерством оборони.

Також, український журналіст назвав виступ генерального секретаря НАТО Расмуссена «безпрецедентно жорстким» і повідомив, що очільник Північно-Атлантичного блоку офіційно сказав, що агресія Росії проти України зустріне жорстку і солідарну відсіч. Військовим НАТО сьогодні дали команду розгортати програми широкої військово-технічної допомоги Україні.

На запитання журналістів «Інтерфаксу-Україна», в чому конкретно буде надана допомога Україні, Расмусен відповів: «Ми будемо розвивати обороноздатність України, будемо впроваджувати програми підготовки».

Зараз до свого виступу готується держсекретар США Керрі.

«Стрім йде на сайті НАТО, - пише Юрій Бутусов, - для американських глядачів провели апгрейд - за трибуною спікера поставили прапор США. Потім має виступати міністр закордонних справ України Андрій Дещиця - у нього за спиною будуть прапори України, але на трибуні натовська зірка. Дороговказна...».

Нагадаємо, у ці хвилини у штаб-квартирі НАТО в Брюселі проходить засідання комісії Україна — НАТО. Україну представляє в.о. міністра закордонних справ Андрій Дещиця.

1 КВІТНЯ 2014 21:32
НАТО допоможе Україні у військовій реформі для відбиття будь-якої військової загрози, а аткож за потреби розмістить в Україні мобільних підрозділів НАТО в разі потреби

Про це генеральний секретар НАТО Андерс Фоґ Расмуссен заявив на прес-конференції після засідання Північноатлантичної ради та Комісії Україна – НАТО, повідомляє з посиланням на .

"Ми посилимо наші зусилля щодо підтримки військової реформи в Україні, щоб українські Збройні сили були професійнішими і ефективнішими", – сказав Расмуссен.

"Буде також більше спільних навчань. Є також можливість розміщення мобільних підрозділів в Україні в разі потреби", – додав генеральний секретар НАТО.

Виконувач обов’язків міністра закордонних справ України Андрій Дещиця заявив, що Київ звернувся по допомогу до членів НАТО щодо постачання радарів та іншого обладнання для облаштування українського кордону.

Нагадаємо, сьогодні від практичного співробітництва з Росією, засудивши в Криму.
 
Зверху