Російська інтервенція в україну. березень 2014.

maxwel

Форумчанин
Маршрут "вдоль границы километров 80-100" в навигаторе сохранился? Если сохранился, то предоставьте, пожалуйста. А Ваше вступление в контакт с гражданским населением, на предмет собирания сведений о местах дислокации войск, как минимум, рискованное занятие. Сколько жителей Вами было таким образом опрошено?
Ну в навигаторе может он и есть, просто никогда его оттуда не вытягивал. Маршрут Юнаковка-Коренево-Теткино-Коренево-Юнаковка (причем разними маршрутами). В коренево много с кем разговаривал (ну человек 30 может не считал ) в теткино человек 5. Кстате они тож со своего телевиденья ржут. Но на счет вторжения даже намека нет.
 

Skel

42
Ну в навигаторе может он и есть, просто никогда его оттуда не вытягивал. Маршрут Юнаковка-Коренево-Теткино-Коренево-Юнаковка (причем разними маршрутами). В коренево много с кем разговаривал (ну человек 30 может не считал ) в теткино человек 5. Кстате они тож со своего телевиденья ржут. Но на счет вторжения даже намека нет.
Путин получил разрешение на вторжение
Путин сам заявил о учениях на границе.
А войск конечно нету, и в Крыму не было...,
 

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Реальное направление нападения скорее всего всё таки Черниговское...Хорошо,хоть там укрепились хорошо,быстро прорваться не удасться..Не знаю где этот Максвелл был,но в районе Суджи лично с кумом видели бронетехнику.
 

maxwel

Форумчанин
Реальное направление нападения скорее всего всё таки Черниговское...Хорошо,хоть там укрепились хорошо,быстро прорваться не удасться..Не знаю где этот Максвелл был,но в районе Суджи лично с кумом видели бронетехнику.
Может она и была не спорю, но щас там ничего нет.
PS мне тож обещали 1,5 км танков от таможни.
Может не по моему маршруту, на круговом движении я повернул влево , а не прямо на суджу.
 

vampirich

Well-Known Member
По телеку передали, что Россия начала отодвигать технику от границ. Может хитрый манёвр? шаг назад и два вперёд? Вчера Путло само звонило Обаме
хотя верить путлу нельзя
 
Останнє редагування:

PiligrimS

Member
Кто может опровергнуть-подтвердить? Вчера услышал от человека который лично видел(позавчера утром обнаружили) 6 появившихся за ночь "туристических" палаток, такое же количество надувных лодок на р.Хорол в нашей области, "туристы" одеты как крымские "зелёные человечки", количество "туристов" не определено, содержимое палаток тоже. "Туристы" представились жителями г. Сумы и представителю власти(сельсовет) даже какие-то удостоверяющие документы предъявили. Это произошло на самом выходе реки Хорол из нашей области в полтавскую, хотя река там практически только на карте и вызывает сомнение куда можно сплавляться по такой реке. Гугл "рисует" реку как не перспективную в этом плане(сплав), может кто знает эту местность не через Гугл и внесёт хоть какую-то ясность относительно речного туризма в той части реки?
 
Останнє редагування:
То краще там з місцевими рибалками поспілкуватись на місці, вірогідно що може бути просочування військових/диверсантів...
п.с. російські пугалки коменти просто абзац...
 

PiligrimS

Member
....
п.с. російські пугалки коменти просто абзац...
Если у человека мясо растёт, туалет рядом и ничего в жизни более не надобно, то какой с него и спрос? Пусть топчет свою дорогу до туалета, детям легче будет ходить по проторенной дорожке.
 

rfvgy

Ukrainian
МЗС: Росія як агресор хоче не врегулювання, а капітуляції України

«Повчальний та ультимативний тон» останніх заяв міністра закордонних справ Росії свідчить про те, що Москві як справжньому агресорові зовсім не потрібно ніякого врегулювання в Україні, заявило в неділю Міністерство закордонних справ у Києві.

Під дулами своїх автоматів цей агресор вимагає тільки одного – повної капітуляції України, її розколу і знищення української державності, мовиться в коментарі МЗС із приводу заяв Лаврова, з якими він виступив цього дня на російському телебаченні й висунув Україні умови щодо федералізації, другої державної мови, референдумів тощо.

Як мовиться в коментарі департаменту інформаційної політики МЗС, «хотіли б запропонувати російській стороні, перш ніж диктувати свої ультимативні умови суверенній і незалежній державі, звернути увагу на катастрофічний стан і повне безправ’я власних національних меншин, в тому числі української».

Звертаючись до Москви, Київ пропонує: «Чому б Росії не наповнити федералізм, який, до речі, зафіксований в офіційній назві держави, реальним, а не лише декларативним змістом? Чому б не дати більше повноважень національним суб’єктам федерації, розвиток який придушується сьогодні так само суворо, як придушувався і в царські, і в радянські часи? Чому б не запровадити інші, крім російської, державні мови, в тому числі українську – мову мільйонів громадян Росії? Чому б не дозволити провести референдуми про ширшу автономію, а в разі необхідності, й про незалежність, в національних суб’єктах федерації?»

При цьому в МЗС кажуть, що розуміють: ці запитання – риторичні: «Навіть сама думка про них у сьогоднішній Росії буде суворо придушена, а в разі спроби її реалізації – такі дії, як це було на Північному Кавказі, будуть втоплені у крові».

«На жаль, нічого не змінилося в Росії з тих часів, коли великий Тарас Шевченко писав про неї: «Од молдованина до фінна на всіх язиках все мовчить…». Не потрібно повчати інших. Почніть краще наводити порядок у власній державі. У вас же так багато проблем», – мовиться в коментарі-зверненні МЗС України з приводу вимог до офіційного Києва, з якими виступив голова МЗС Росії.

Раніше в неділю російський державний «Перший канал» телебачення показав інтерв’ю з Лавровим, у якому той заявив, що Москва пропонує спільно зі США і ЄС сформулювати загальні заклики до влади в Києві, зокрема, до створення такої нової Конституції України, яка б гарантувала, серед іншого, її федеративний устрій, позаблоковий статус і державний статус російської мови.

Пізніше в неділю Сергій Лавров має провести чергові консультації щодо України з державним секретарем США Джоном Керрі. Вашингтон виступає з цілком іншими вимогами до Росії щодо України, зокрема, домагаючись від Москви піти на прямий діалог із Києвом під егідою міжнародної контактної групи.

У Росії, що має офіційну назву Російська Федерація, регіони мають значно менше повноважень, ніж Автономна республіка Крим у складі України.

 

Dragline

Железяка
"Туристы" представились жителями г. Сумы
Правильно, это не туристы. Это - бракоши. С 01.04.2014 по 30.06.2014 на водоёмах Сумщины регулярный нерестовый запрет на рыбалку, подводную охоту и сбор раков. Вот эта братва и перемещается в места, где поменьше рыбинспекции и ментов.
 
Зверху