Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 БЕРЕЗНЯ 2014 23:41
Група «Інформаційний спротив» доповнює інформацію СБУ

Як передає , лідер групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук поширив про керівника групи провокаторів, затриманої в Києві:

«Тільки що Служба безпеки України , що викрила групу осіб, які намагалися дестабілізувати ситуацію в столиці шляхом провокування зіткнень і протиправних дій.

Провокаторів у кількості майже 40 чоловік очолював, як сказано в повідомленні СБУ, "колишній співробітник севастопольського підрозділу військової розвідки Міноборони України, громадянин України Сергій Р.".

При всій повазі, ми змушені уточнити інформацію СБУ. За даними групи «Інформаційний спротив», затриманий керівник групи провокаторів Сергій Розумовський не був співробітником військової розвідки України.

Є інформація, що даний пан має відношення до ФСБ РФ».
 

rfvgy

Ukrainian
Путін робить ставку на сепаратистів і свій "вермахт" - Тимчук
Керівник групи "Інформаційний Опір" і Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук розділяє оцінки, дані Євгеном Марчуком, про те, що російське військове вторгнення на сході країни може розпочатися з підготовки для нього грунту підривними елементами.
Про це він пише у виданні " ".
"Я останнім часом не раз говорив, що головна складова сценарію, що реалізовується Путіним, - сепаратистські безпорядки. Навряд чи російські війська гратимуть у вермахт зразка 1941 року, проводячи повноцінне вторгнення по дуже широкому фронту. Якщо вони й увійдуть, то "просочуючись" через кордон і проявляючись там, де захоплені сепаратистами органи місцевої влади волатимуть до Росії про термінову "допомогу співвітчизникам", - зазначає Тимчук.
Нейтралізувати ці найважливіші передумови до вторгнення - завдання спецслужб, МВС і Національної гвардії України, наголошує він.
"І потроху це завдання виконується, що поза сумнівом тішить", - пише Тимчук.
Аналізуючи військові загрози з урахуванням інформації, обнародуваної військовою розвідкою США, він закликає не недооцінювати напрямку інших ударів, які готує російський агресор відносно України. "Основний удар припадають, як і вказують американці, на Луганськ, Донецьк і Харків. Хоча з боку Запоріжжя ми також бачимо як мінімум дві тактичні групи російських військ. Вони не такі численні (до 4 тис. осіб), але ігнорувати їх не можна", - вважає Тимчук.
Найбільше його насторожує зосередження останніми днями російських військ у Курській та Брянській областях. "Це може пояснюватися позицією Лукашенка (президента РБ Олександра Лукашенка - ред.), який явно не рветься перетворити Білорусь на плацдарм для російського вторгнення", - зазначає Тимчук. "А навіщо Путіну потрібен наступ у Білорусі? Звичайно, не поліських зайців лякати. Тільки для походу на Київ. Тому нинішня метушня у Брянській і Курській областях - це лише спроба перегрупуватися, щоб йти на українську столицю не з РБ, а по більш далекому маршруту з території РФ", - констатує військовий експерт.
Водночас він пропонує не розглядати удар з Криму як реальну загрозу, враховуючи вузькість перешийка. "Але це - плацдарм для закидання ДРГ (диверсійно-розвідувальних груп) у Херсонську область. Недаремно північ Криму забита підрозділами спецназу ГРУ ГШ, а також підрозділами ФСБ РФ. Це - інструмент диверсій і провокацій для дестабілізації обстановки", - наголошує Тимчук.
У Придністров'ї та ж картина, що й у Криму. "Близько 2 тис. осіб - в основному той же спецназ і представники ФСБ. Знову-таки для проведення диверсій і "допомоги" сепаратистам по розхитуванню ситуації на півдні України", - так оцінює експерт загрозу з цього напрямку.
Як повідомляв Укрінформ, у четвер екс-глава СБУ, колишній прем'єр, міністр оборони і Секретар РНБО України Євген Марчук попередив, що найближчі два дні можуть стати найважчими в історії України. Він не виключив, що РФ удасться до дій, які "підірвуть увесь баланс міжнародно-правових компонентів, що регулюють світову безпеку".
 

Клара Цеткин

Well-Known Member


Чуркин рассказал ООН, откуда стреляли снайперы на Майдане

You must be registered for see images

Фото:radioazadlyg.org Источник:
На заседании Генеральной ассамблеи ООН, где рассматривалась ситуация в Украине, постоянный представитель России в Организации Виталий Чуркин выступил с громким заявлением.

С трибуны Генассамблеи Чуркин сделал заявление, которое заставило зал притихнуть. Представитель Российской Федерации сказал, откуда стреляли снайперы на Майдане. Он уверен, что кризис в Украине спровоцировали внешние силы, которые решили испортить отношения между Россией и Украиной.

Читайте:

Во время активных действий на центральной площади Киева, по словам Чуркина, в Доме профсоюзов, где работала комендатура евроМайдана, на седьмом этаже был штаб посольства Соединенных Штатов. Российский представитель сказал, что именно из этого здания стреляли снайперы, которые убивали и активистов, и правоохранителей. Это, как утверждает Чуркин, было сделано специально, чтобы спровоцировать конфликт.

Учитывая такую опасность и давление национал-радикальных сил, Россия, по словам Чуркина, не могла отказать крымчанам в самоопределении. И по этой же причине Российская Федерация не поддержала проект резолюции, который рассматривали в ООН.

Читайте:

Напомним, сегодня Генеральная ассамблея ООН рассматривала проект по кризису в Украине. Документ приняли. За него проголосовало 100 стран. Одиннадцать государств резолюцию не поддержали, и 58 воздержались. В резолюции говорится о незаконности референдума в Крыму и гарантиях территориальной целостности Украины.
 

krafs

Active Member
Смешно право. Неужели никто из вас не понимает
1. У власти сегодня находятся ПОЛИТИЧЕСКИЕ МАРОДЕРЫ. Люди трусы по натуре. Они 20 февраля пошли на мир с Януковичем, когда трупами был завален Майдан, и они же сегодня пойдут на любые договоренности с оккупантом.
2. Крым отжали бы в любом случае. Надо знать что такое Крым и как там реально ненавидят Украину.
3. Если будет война, то мы ее проиграем даже не начав. Наша армия это куча дэбильных генералов и командиров, которые думают что закопав танк в землю и сделав блок пост они остановят фронтовую атаку. У нас нет армии. РЕАЛЬНО НЕТ. Россия за пару дней дойдет до Киева. НО тут начнутся проблемы. Партизанская война дала победу Чечне. Кто не в курсе чеченцы дэ факто победили и сейчас полностью контролируют свой край. Россияне просто замучаются убирать с улиц по утрам трупы своих патрулей. Хотя пятая колонна у нас сильная, и те же Перпеки будут пачками сдавать в полицию патриотов.
4. Игры ПОМОГИ АРМИИ для тупых имбицилов. Страну спасут диверсионные группы, которые сейчас должны подготавливать СБУ. Тихо готовить, а не под барабанные бои и не под запись имбицилов в Гвардию. Кто не в курсе то поясняю. Списки этих имбицилов ПРОДАДУТ в течении первого часа окупации. Не забывайте, мы страна не только партизан, но и полицаев.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Янукович подав голос з Росії: Закликає до сепаратистських референдумів в кожній області України
You must be registered for see images


фото: Reuters
Колишній президент України Віктор Янукович у зверненні до українського народу закликав проводити референдум про статус кожного регіону у складі України

"Як президент, який з вами думками і душею, закликаю кожного розсудливого громадянина України - не дайте самозванцям вас використовувати! Вимагайте проведення референдуму про визначення статусу кожного регіону у складі України", - йдеться у зверненні Януковича до українського народу, яке є у розпорядженні .

Янукович вдався до уже звичної риторики його російських звернень та знову згадав про "збройний переворот" і "терористів" у Києві.

"Абсолютно логічно, що протест, який розгорається на півдні та сході України - це природна реакція густонаселеного промислового краю на збройний державний переворот", - заявив він.

"Самозванці не мають мандата довіри українського народу, не мають права позбавляти кожного громадянина України його права голосу, шляхом внесення антиконституційних змін до законодавства, в тому числі і про вибори президента", - підкреслив Янукович.

"Анархія, що твориться на вулицях нашої країни, не має нічого спільного з демократією", - переконаний він.

"Нехай хоч одна західна держава назве демократичними кроки, що вживаються нинішніми "управлінцями". Не думаю, що хто-небудь з європейських чиновників високого рангу публічно визнає нормальним розстріли і грабежі на вулицях їх держав, коли терористи називаються активістами, яким безкарно дозволено вбивати і грабувати людей", - сказав Янукович.

Тільки всеукраїнський референдум, а не екстрені дострокові вибори президента можуть значною мірою стабілізувати політичну ситуацію і зберегти суверенітет і цілісність України, вважає Янукович.

Внесені до законодавства антиконституційні зміни, в тому числі і про вибори президента України, "виключають можливість чесних виборів, коли б вони не відбулися", - впевнений він.

Також Янукович у зверненні до з'їзду "Партії регіонів" попросив зняти з нього повноваження почесного голови партії та виключити його з неї.
 

valmi09

Active Member
Американские пайки начали действовать. Это же героизм "за підтримки БТРа і декількох військових машин взяли під контроль навігаційну станцію «Марс-75»." Дешевле было приехать на общественном транспорте, как например, летает мистер Яценюк или перевозят военнослужащих в Сумах. А там: Сергей Коржевой, глава Генической райадминистрации:
- Останні роки було всєго навсього три чоловіка. А перед тими подіями в Криму, десь на початку березня, квітня, там цих трьох військових були остуда забрані.( )
Для справки:
РНС МАРС-75- маневренная, автоматизированная радионавигационная система (РНС) является фазовой многочастотной разностно-дальномерной системой с временной селекцией сигналов. Предназначена для определения места на расстояниях до 1.000 км от наземных станций с средней квадратической погрешностью (СКП) 60−350 м в зависимости от геометрического фактора в любое время суток.
Состав РНС МАРС-75: 3+4 наземных взаимозаменяемых станции мобильного или стационарного исполнения, одна из которых является ведущей (ВЩ), остальные — ведомые (ВМ). ( )
И чего теперь будут делать с этой одной станцией? Как говорила моя бабушка, Царствие ей небесное, хлопцi зробили шкоду.
P.S. Сергея Бордюжу, корреспондента podrobnosti.ua надо срочно отправить служить на флот. Там ему быстро и доходчиво объяснят бывают ли там солдаты.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 БЕРЕЗНЯ 2014 13:13
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко сумнівається в тому, що поширена сьогодні російськими ЗМІ заява відстороненого Верховною Радою Президента України Віктора Януковича, насправді є його заявою

Про це вона заявила сьогодні на брифінгу, передає з посиланням на

"Зовсім невідомо, чи це заява Януковича, або це не заява Януковича, тому що це просто письмові повідомлення, які поширені через російські ЗМІ. Якщо це заява Януковича, то це ще раз свідчить про те, що ця людина, який колись був Президентом України, став інструментом боротьби проти України, проти українського народу і став інструментом практично знищення незалежності України", - сказала вона.

Водночас Тимошенко переконана, що Янукович за свої дії в кінці кінців відповість перед судом.

"Кримінальна відповідальність Януковича перед народом України рано чи пізно реалізується і він за кожне свою заяву, яку закликає до сепаратизму, до введення військ в Україну, до повалення законної влади, до знищення незалежності України, до військових дій проти України, він відповідатиме перед судом і отримувати за це законне покарання ", - сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні колишній президент України Віктор проводити референдум про статус кожного регіону у складі України.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 БЕРЕЗНЯ 2014 14:01
Не зважаючи на вдавану оперативну легкість, з якою російські війська зайняли Крим, російська армія, як і раніше, погано організована і підготовлена

Про це пише редактор відділу оборони та безпеки Сем Джонс

Останні 6 років Кремль намагався перетворити свої збройні сили з скрипучої радянської руїни в сучасну гнучку бойову силу. Втім, навіть після вдалої операції з захоплення Криму, реформи важко назвати успішними.

В основі кардинальних змін у російській армії лежить бажання розбити великі дивізії на більш мобільні бригади. "Багато в чому росіяни все ще намагаються визначитися з оптимальними організаційними структурами для максимального використання наявних і запланованих можливостей, - говорить Джеймс Хекетт з Міжнародного інституту стратегічних досліджень (МІСД) - Особливо це стосується сухопутних військ і ВПС".

З урахуванням того, що значну частину сухопутних військ Росії як і раніше становлять бронетанкові і мотострілецькі бригади - за оцінкою IISS, у неї налічується 2550 танків і 7360 бронетранспортерів, - нездатність зробити їх більш гнучкими означає, що вони не будуть швидко розгорнуті для участі в бойових діях.

Крім того, як зазначає військовий експерт з Королівського об'єднаного інституту оборонних досліджень Ігор Сутягін, Крим - це практично острів: він з'єднується з материком смужкою землі шириною 7 км. Його легко взяти під контроль і легко утримувати. Однак розраховувати на успішне завоювання Східної України Росія не може: "Це суцільний степ - там немає природних меж або рубежів, які можна було б обороняти. Це буде схоже на вторгнення до Афганістану," - вважає Сутягін.

Ще більш важко вирішувана для російського угруповання військ проблема пов'язана з її особовим складом, - йдеться в статті. Найближчим часом 20-30 % військовослужбовців з частин на кордоні з Україною повинні бути замінені свіжими новобранцями весняного призову. Продовження терміну служби призовників негативно позначиться на їх бойовому дусі, а приплив молодого поповнення - на боєготовності частин.

Зрештою, головним обмеженням військових можливостей Кремля можуть стати гроші. "Стан російської економіки просто не дозволяє продовжувати реформи, - вказує Сутягін - Це дуже дорого, і російська промисловість не готова повністю постачати збройні сили всім необхідним" - приводить переклад статті InoPressa.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 БЕРЕЗНЯ 2014 15:46
Народний депутат від «Батьківщини» Володимир Ар’єв заявляє, що його помічника Миколу Карпюка викрали, вивезли до Росії, де звинувачують в тероризмі

Про це нардеп написав на власній сторінці у .

«Отримав, наразі, усне підтвердження, що мого помічника Миколу Карпюка тиждень тому викрали на Харківщині і вивезли до Росії, де хочуть звинуватити у «тероризмі». Микола давно був в УНА. При цьому, «Правий сектор» весь цей час мовчав, хоча там знали про це. Чому вони мовчали?!» - написав Ар’єв.

«Я буду звертатися до міжнародних структур, щоб визволити Миколу з полону. Хоча, шанси варто оцінювати об'єктивно. Якби це було за гарячими слідами...» - додав він.
 
Зверху