Чмырь - наш губернатор

как вам,а? =)


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    98

Freddi

New Member
Re: Відповідь: Чмырь - наш губернатор

Якщо ви нездатнi прочитати про конкретнi результати на сайтi, то це вже вашi особистi проблеми, а не бажання всiх людей.
Опять одно и тоже, Вас и Ваших однопартийцев что специально обучают стрелы переводить и когда нечего сказать начинать нести ахинею?
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Чмырь - наш губернатор

Опять одно и тоже, Вас и Ваших однопартийцев что специально обучают стрелы переводить и когда нечего сказать начинать нести ахинею?
Вот именно! Нельзя не согласиться с подобным выпадом в адрес регионалов, понимаешь.
 

Merime

New Member
Re: Відповідь: Чмырь - наш губернатор

Якщо ви нездатнi прочитати про конкретнi результати на сайтi, то це вже вашi особистi проблеми, а не бажання всiх людей.
Ось людина не полінувалась прочитати цей сайт та й ще й промоніторити результати обіцянок Чмиря:
 

Freddi

New Member
Re: Відповідь: Чмырь - наш губернатор

Ось людина не полінувалась прочитати цей сайт та й ще й промоніторити результати обіцянок Чмиря:
И что за ссылка?? не все на зарегистрированы.
 

Merime

New Member
Re: Відповідь: Чмырь - наш губернатор

И что за ссылка?? не все на facebook зарегистрированы.
Невже?)
Тоді копіюю сюди
Коментар до рентгену губернатора

від користувача Олег Медуниця з 28 квітня 2011 р. о 21:28

Найкраший рентген моніторинг сайту ОДА на предмет – «заявлено і зроблено». Моніторились виключно обіцянки Чмиря. Насправді намоніторити можна було більше проте обіцянки декларації без підпису та виступи замів ігнорувались.Жирний шрифт - мій коментар.

7 квітня
Сьогодні під час спілкування з пресою керівник області окреслив першочергові завдання в роботі облдержадміністрації

«Перед нами стоїть амбіційне завдання – вивести Сумську область на перші позиції в Україні», - відзначив Юрій Чмирь.

22 квітня
Голова облдержадміністрації Юрій Чмирь провів прес-конференцію для ЗМІ за підсумками українсько-російських переговорів у Харкові

Аналізуючи підписання газових угод, Юрій Чмирь підкреслив, що в результаті здешевлення вартості газу Україна отримуватиме додатково 4 млрд. дол. на рік протягом 10 років. 30% знижка діятиме і у випадку, якщо ціна на газ становитиме менше 333 дол.США. Українська економіка більше не буде залежати від коливань світових цін на газ.

У зв’язку зі зменшенням ціни на газ очікується поліпшення роботи підприємств житлово-комунального господарства. Зменшена теплоенергетична складова на ціну послуг дасть можливість модернізувати галузь і, у зв’язку з цим, надавати більш якісні послуги.

Оптимістичний початок.

17 травня
ЕЛЕКТРОННА РЕЄСТРАТУРА – КРОК ДО РЕФОРМУВАННЯ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ ОБЛАСТІ
Вже цього року в закладах охорони здоров’я Сумщини вперше в Україні буде впроваджено систему електронної реєстратури
Про це журналістам під час короткого коментаря повідомив Юрій ЧМИРЬ.

Хто знає де її впроваджено?

19 травня
Обласна влада вибудовує комплексну програму для вирішення проблем в аграрному секторі
У ході наради голова облдержадміністрації дав доручення керівникам райдержадміністрацій провести переговори з інвестиційними компаніями щодо розвитку соціальної сфери сільських територій, на яких вони працюють.

Досі вибудовує…

1 червня
ЮРІЙ ЧМИРЬ ОПЛАТИТЬ ОПЕРУВАННЯ ДІТЕЙ ЗА КОРДОНОМ

9 червня
На прес-конференції "Державні пріоритети у регіональному вимірі" голова облдержадміністрації ЮРІЙ ЧМИРЬ обговорив із журналістами актуальні проблеми Сумщини
Серед ключових завдань очільник області виділив широке залучення інвесторів. З початку року Сумщина отримала близько 24 млн. доларів іноземного капіталу. "Ми не сумніваємося в успіху, адже Сумщина, як і раніше, продовжує бути цікавою для інвесторів, гостей", – наголосив голова.
Однак потребують вирішення гострі питання, пов’язані з діяльністю ВАТ "Сумихімпром", "Імпульс", "Зірка", "Селмі", які не дозволяють області вийти на високі показники.

Соціально-економічний розвиток села є одним із основних пріоритетів влади. Проведена робота щодо укладання угод про співробітництво з орендарями ріллі, яка дозволить отримати близько 40 млн. грн. на розвиток сільських територій. Не може не тішити той факт, що у 2010 році Сумщина буде з власним цукром. Проводиться масштабна робота з реконструкції двох цукрових заводів – Угроїдського Краснопілського району та Вирівського Білопільського району, що будуть запущені у серпні-вересні цього року.

Також під особливим контролем голови області знаходиться галузь охорони здоров’я. Залучаються інвестори, готові придбати ФАПи. Складений список на купівлю медичного обладнання на суму 2,5 млн. доларів. Серед масштабних проектів розвитку медицини – створення "Діагностичного центру" в Шостці та запровадження електронної реєстратури в Сумах на базі Сумської клінічної лікарні.

9 червня
Голова облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ повідомив, що особисто контролює ситуацію щодо добудови Шосткинського інституту – філіалу Сумського державного університету

Голова облдержадміністрації сподівається, що вже цього року реконструкцію інституту буде завершено. Для цього необхідно ще 9,5 млн. гривень.

Сподівання, нажаль не справдились.

10 червня
ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО" ДЛЯ "ІМПУЛЬСА" ТА "ЗІРКИ"
Голова облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ пообіцяв, що проблеми провідних підприємств міста Шостка буде вирішено

10 червня
ЛІКАРНЯ БЕЗ ЧЕРГ
За ініціативи голови облдержадміністрації Юрія ЧМИРЯ планується створення сучасного діагностичного центру в Шостці

За словами Юрія Чмиря, вже є домовленість з Міністром охорони здоров’я Зіновієм МИТНИКОМ про виділення 2,5 мільйонів доларів США для придбання обладнання для діагностичного центру.

Це 20 млн. грн… Де вони?

11 червня
Голова облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ запевнив: обласна влада зробить усе можливе, аби зменшити тариф на тепло та гарячу воду

Загалом, за словами голови облдержадміністрації, в області успішно виконується державна Програма з енергоефективності – із 600 котелень 400 працює на альтернативних видах палива.

"Ми почистимо ліси, заберемо відходи у підприємців, а головне – зекономимо газ і зекономлені кошти залишимо в Україні", – наголосив Юрій Чмирь.

Ну як, Вам зменшені тарифи?

14 червня
Розпочато роботу щодо вирішення проблемних питань функціонування аеропорту міста Суми

Про це повідомив на прес-конференції голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій ЧМИРЬ. Так, підприємство "МоторСіч" готове надати для сумського аеропорту три літака. У перспективі – капітальний ремонт злітної смуги та створення зали очікування, яка б відповідала вимогам європейського рівня.

Керівник області переконаний у доцільності відкриття маршрутів Суми-Сімферополь, Суми-Львів, Суми-Одеса, особливо в літній період. Юрій Чмирь дав доручення експертній комісії вивчити питання рентабельності цих напрямків та успішності аеропорту загалом. Якщо вони схвалять дану ініціативу, то скоро в Сумах з’являться популярні маршрути.

Очевидно, що роботу не закінчено.

22 червня
Зусиллями обласної влади та Уряду України шосткинські підприємства "Зірка" та "Імпульс" отримають нове дихання

У відкритих джерелах не знайдено підтвердження «нового дихання».

23 червня
ІНВЕСТОРИ "ПРОРОСТУТЬ" НА СУМСЬКІЙ ЗЕМЛІ
І радощі і труднощі мають бути спільними для інвесторів та сільських трударів, - переконаний губернатор Сумщини Юрій Чмирь
Обласне керівництво прийняло рішення переглянути довгострокові угоди співпраці з інвесторами з тим, щоб залучити додаткові кошти на вирішення соціальних питань.

30 червня
ВЛАДА Й БІЗНЕС: КУРС НА ЗБЛИЖЕННЯ
Результатом зустрічі стало підписання резолюції учасників Форуму підприємців області, до якої увійшли й деякі з вимог учасників Всеукраїнської акції протесту проти прийняття нового Податкового кодексу.

Співвідношення тих хто став підприємцем і припинив діяльність 1 до 9. Це динаміка 1 кварталу у Сумах.

5 липня
СУМСЬКИМ ДИРЕКТОРАМ, ЯКІ НЕ ПЛАТЯТЬ ЛЮДЯМ, БУДУТЬ НЕПЕРЕЛИВКИ
Голова облдержадміністрації поставив перед керівниками підприємств першочергове завдання – в найкоротші терміни ліквідувати борги із заробітної плати і звітувати про виконання цього доручення.

Заборгованість зменшилась на незначну суму.

13 лтпня
За дорученням голови Сумської облдержадміністрації Юрія ЧМИРЯ планується виділити 3 мільйони гривень з обласного бюджету на розвиток молочарських та обслуговуючих кооперативів

Кошти не виділено вповному обсязі.

27 липня
ЮРІЙ ЧМИРЬ – "УКРНАФТА": У ПІДСУМКУ ПЕРЕГОВОРІВ - УГОДА НА МІЛЬЙОНИ
Підписано договір про участь ВАТ "Укрнафта" в економічному та соціальному розвитку Сумської області на 2010 рік

У ході свого візиту на Сумщину Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ задекларував, що не менше 5 % від рентної плати нафтогазодобувних підприємств область має отримувати на соціально-економічний розвиток.

Перший транш у розмірі 20 мільйонів гривень область очікує через три дні після погодження обласною радою всіх об’єктів фінансування.

Загальна сума коштів, яку обумовила угодою Сумська область складає 150мільйонів гривень.

На даний час отримано 8,4 млн.

5 серпня
За сприяння голови облдержадміністрації Юрія ЧМИРЯ в селі Слобода Буринського району запрацює дитячий садок
Уже першого вересня дитячий заклад відкриє двері для 117 малих слобожан.

Запрацював. 80% кошти районного бюджету.

ЦІНИ НА ХЛІБ ЗАЛИШАТЬСЯ СТАБІЛЬНИМИ – ЮРІЙ ЧМИРЬ
Обласна влада Сумщини має намір підписати Меморандум з підприємцями про запобігання підвищенню цін на хліб та хлібобулочні вироби

Меморандум справді підписали. Ціни однак це не спинило.

19 серпня
МИ БУДЕМО ЖОРСТКО РЕАГУВАТИ НА НАЯВНІСТЬ ЗАБОРГОВАНОСТІ - ЮРІЙ ЧМИРЬ
На сьогодні заборгованість економічно активних підприємств області перед своїми працівниками становить 45 мільйонів гривень, що менше проти минулого місяця більш ніж на 2 мільйони гривень.

11 серпня
Державні підприємства області, які знаходяться у стадії банкрутства, повинні погасити заборгованість у строк – до 1 жовтня

Цього не сталося.

16 серпня
НА СУМЩИНІ ЗУПИНЕНО РІСТ ЗАБОРГОВАНОСТІ ІЗ ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ
За словами голови облдержадміністрації Юрія Чмиря, в області спостерігається тенденція до зменшення заборгованості із виплати заробітної плати
Тенденція справді стійка. Проте значної динаміки немає.

16 серпня
БОРГІВ ІЗ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ НА "СУМИХІМПРОМІ" НЕ БУДЕ
Юрій Чмирь впевнений: питання із заборгованостей по заробітній платі на підприємстві "Сумихімпром" буде вирішено найближчим часом

За словами голови ОДА, з приходом на підприємство нового керівника, Ігоря Лазаковича, ситуація має кардинально змінитися і заборгованості повинні бути погашені до 15 вересня цього року.

Їх не стало.

27 серпня
НА СУМЩИНІ ЦІНИ НА ЦУКОР БУДУТЬ СТАБІЛЬНИМИ
Відновлюючи цукрову галузь в області, Юрій ЧМИРЬ комплексно підходить до забезпечення безперебійної роботи циклу вирощення, виробництва та реалізації продукції цукрової галузі
Тож за ініціативою голови облдержадміністрації підписано тристоронній Меморандум між облдержадміністрацією, керівниками підприємств-виробників цукру та підприємствами оптової торгівлі області про запобігання безпідставному підвищенню цін на цукор.

Ще один меморандум з тим же ефектом.
30 серпня
НА СУМЩИНІ ЦІНИ НА ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ ПІД КОНТРОЛЕМ

За ініціативою голови Сумської облдержадміністрації ЮРІЯ ЧМИРЯ на Сумщині створено робочу групу з контролю за ціновою ситуацією на регіональному споживчому ринку

Без коментарів.

2 вересня

НЕСАНКЦІОНОВАНОГО ПІДВИЩЕННЯ ЦІН НА ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ В ОБЛАСТІ НЕ БУДЕ

13 вересня

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЮРІЯ ЧМИРЯ ДО ВИБОРЦІВ СУМЩИНИ
Шановні виборці!

11 вересня в Україні офіційно стартував передвиборчий процес. Кожна громада буде обирати для себе владу на місцях – депутатів, яким довірить управління містом, селом, районом на найближчі роки.
Моє завдання як голови Сумської обласної адміністрації – забезпечити чеснi, прозорi та демократичнi вибори в області. Ми гарантуємо рівні права всім учасникам місцевих виборів, а також право кожного жителя області обирати та бути обраними…

Завдання що ставив перед собою голова ОДА невиконано. Проте чи справді він таке завдання ставив?

13 вересня
ЮРІЙ ЧМИРЬ: «МИ ВИВЕДЕМО СУМЩИНУ НА ЯКІСНО НОВИЙ РІВЕНЬ»
Голова облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ взяв участь у регіональних зборах Партії Регіонів «Будуємо нову країну»

«За п’ять місяців перебування при владі ми вдихнули життя в економіку та промисловість регіону…
Керманич області запевнив, що 31 жовтня вибори пройдуть чесно, прозоро і демократично. «Як представник влади, я гарантую, що в жодному разі ми не допустимо маніпуляцій, інтриг та впливів на волевиявлення виборців».

14 вересня
За ініціативи та підтримки голови облдержадміністрації Юрія ЧМИРЯ Сумщина зводить сучасний психоневрологічний диспансер.

Пізніше буде уточнено…1 черга.

24 вересня
ВЛАДА ВТІЛЮЄ В ЖИТТЯ ПРОГРАМУ "ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС"

Голова облдержадміністрації запевнив, що до кінця року ще 8 районів отримають шкільні автобуси, а протягом наступного року проблема забезпечення транспортом шкільних закладів Сумщини буде вирішена.

Не буде вона вирішена в цьому році хоч лоба собі розбийте.

27 вересня
СТАБІЛЬНІСТЬ ЦІН – ЗАВДАННЯ ВЛАДИ
Підстав для зростання цін на продукти харчування в області немає.

Ну це жарт напевно. На сайті багато повідомлень про всякі кевеени.


27 вересня
ЮРІЙ ЧМИРЬ: "СУМСЬКА ОБЛАСТЬ ДО ЗИМИ ГОТОВА
Соціальна сфера та житловий фонд області готові розпочати опалювальний сезон

"Ми підготувалися до зими на сто відсотків. Всі мережі заповнені водою і вже завтра розпочнемо випробування системи. У разі виявлення недоліків ліквідуємо їх у стислі терміни. Область буде з теплом", – запевнив під час прес-конференції голова облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ…

Істинно.

4 жовтня
У СУМАХ З’ЯВИТЬСЯ ОПТОВИЙ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ РИНОК

Створення оптового ринку в області дозволить забезпечити систематизовану реалізацію високоякісної сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки виробниками всіх форм власності, позитивно відіб’ється на ціновій ситуації в регіоні.

Все ще попереду…

7жовтня
ВЛАДА ОБІЦЯЄ ТА ВИКОНУЄ

Юрій ЧМИРЬ: "Повертаючи борги із заробітної плати, ми повертаємо довіру людей до влади".
"Впливаючи на процес повернення боргів, влада сьогодні повертає довіру населення та додає людям впевненості у завтрашньому дні", - зазначив голова облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ під час зустрічі з трудовим колективом ВАТ "Сумихімпром".

На «Сумихімпромі» борги повернули. А от з довірою людей не склалося.

7 жовтня

В ОБЛАСТІ ЛІКВІДУЮТЬ ЗАБОРГОВАНІСТЬ ІЗ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ
До 1 листопада заборгованість із заробітної плати на економічно активних підприємствах має бути повністю ліквідована
Таке доручення за підсумками колегії облдержадміністрації дав Юрій Чмирь. Він зазначив, що упродовж липня-вересня поточного року вперше досягнуто суттєве зменшення боргів із виплати заробітної плати – на 31 мільйон гривень.

Досі ліквідовують.

11 жовтня
У СУМАХ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ БУДІВНИЦТВО СУЧАСНОГО ОБЛАСНОГО ДІАГНОСТИЧНОГО ЦЕНТРУ.

Досі завершується.

15 жовтня
Юрій ЧМИРЬ проінспектував стан будівництва діагностичних центрів на Сумщині

Голова облдержадміністрації особисто переконався у тому, що зведення цих соціально значимих об'єктів триває згідно з графіками.
Діагностичні центри здадуть в експлуатацію вже до кінця поточного року.

12 листопада
ЮРІЙ ЧМИРЬ: "НАШІ ДОСЯГНЕННЯ СТИМУЛЮЮТЬ НАС ДО ПОДАЛЬШОЇ РОБОТИ"
Колегія облдержадміністрації розглянула підсумки соціально-економічного розвитку області та виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2010 року…

На цьому оптимістичному повідомленні сили моніторити вже немає. Як небудь допишу.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Как бы там ни было, но общепризнано, шо Чмырь - лучший губер на Сумщине за последние 20 лет. Лишь Епифан может с ним сравниться. Согласись.
Главное - шо он свой. Предприниматель с большой буквы, понимаешь!
 

Freddi

New Member
Как бы там ни было, но общепризнано, шо Чмырь - лучший губер на Сумщине за последние 20 лет. Лишь Епифан может с ним сравниться. Согласись.
Главное - шо он свой. Предприниматель с большой буквы, понимаешь!
Ну не стоит так уж шутить, прям за 20 лет? И что Епифанов был хорошим главой ОДА??? Да его вообще давно посадить нужно было, а держится на плаву ...
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Ну не стоит так уж шутить, прям за 20 лет? И что Епифанов был хорошим главой ОДА??? Да его вообще давно посадить нужно было, а держится на плаву ...
Потому шо Епифан - настоящий крупный буржуй, владелец целой сети магазинов в центре города.
Лет пять назад читал где-то доходы крупной сумской буржуазии. На первом месте - Лукьян с сыном - за 100 млн зелени, затем идёт Лапин, затем мужик из Шостки Иван. А Епифанушка наш замыкает шестёрку со скромными, кажется, 26 миллионами зелёных.
То бишь он - настоящий современный общественный лидер, уважаемый в народе, среди молоди. Достаточно умён. Настоящий Ректор, воспитатель, понимаешь!
 
Зверху