Чмырь - наш губернатор

как вам,а? =)


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    98

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Чмырь - наш губер. Ура!

... Только вот Вашего..., раскрасьте его сами, за его каденцию ни разу не было ни на одном субботнике. Он лучше проплатит за бюджетные деньги свой ПИАР на ТВ.
П.С. А сам ВЫ участвуете в "выгребе"города, после жизнедеятельности жителей нашего ПГТ?
Во-во, і не лише на ТВ. Як зовсім недавно зазначалося, Сумщина посіла останнє місце в показниках розвитку, Азаров суворо попередив керівників областей, що "пасуть задніх". І ось раптом... На сторінках інтернет-видання "УП" з'являється на пару днів інформація про те, як мудро Чмирь сприяє розвитку медицини на Сумщині... По "5-му каналу" в розділі "Економіка" крутили ролик про те, яку він здійснює далекоглядну політику залучення інвестицій на наші терени... І раптом "абсолютно незалежно" від цього в цей же час на цьому форумі з'являються особи (чи особа під мультиніками?), які (яка?), як не дивно, зареєстровані (зареєстрована?) в цьому таки місяці, що просто таки в один голос співають гімни Чмирю... Дивний збіг. Але чи збіг це?
 
Останнє редагування:

voshka

New Member
Re: Чмырь - наш губер. Ура!

Юрій Чмирь: «Моя мета – вивести регіон на передові позиції в державі»
18 квітня, відбулася прес-конференція голови сумської ОДА Юрія ЧМИРЯ, під час якої губернатор підбив підсумки свого річного перебування на керівній посаді.

Спілкуючись з журналістами, він зауважив, що при призначенні його керівником регіону Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ поставив перед ним завдання зробити область конкурентноздатною.

«Відповідно до цього за мету своєї роботи я поставив виведення регіону на передові позиції в державі, створення гідних умов життя для людей», - зазначив Юрій Чмирь.

Він нагадав, що основними напрямками роботи ОДА, які сформувалися у програму розвитку регіону «Нова Сумщина-2015», були визначені підтримка бюджетоутворюючих підприємств, залучення до області інвестицій, поліпшення ситуації на селі та розвиток соціальної сфери.

За словами Юрія Чмиря, за рік роботи очолюваної ним владної команди за кожним з цих напрямків досягнуто цілого ряду позитивних результатів.

Так, цьогоріч у порівнянні з минулим роком завдяки особистим контактам Юрія Чмиря з керівництвом російських компаній «Лукойл» та «Газпром» вдвічі (з 340 млн. дол. до 600 млн. дол.) збільшився обсяг замовлень на продукцію ВАТ «Сумське НВО ім.Фрунзе», в регіоні відновлено роботу цукрової галузі, область вийшла в українські лідери за динамікою надходжень до неї прямих іноземних інвестицій, у Сумах завершено добудову І черги сучасного психоневрологічного диспансеру та відкрито обласний діагностичний центр у місті Шостка…

Це, говорить Юрій Чмирь, лише невелика частина здобутків, досягнутих за рік, і губернатор налаштований на подальшу плідну роботу. Зокрема, він на прес-конференції озвучив плани ОДА на 2011 рік, який обіцяє бути багатим на гарні для області події. При цьому посадовець закликав примножувати їх спільними зусиллями.

«Облдержадміністрація готова співпрацювати з усіма політичними силами, які прагнуть конструктивної роботи і пропонують дієві програми розбудови регіону», - наголосив Юрій Чмирь.

 

Freddi

New Member
Что-то наши "прихильники" Чмиря на просьбу привести КОНКРЕТНЫЕ примеры, как-то сразу испарились. Ну ничего, другого никто не ожидал...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чмырь - наш губернатор

Хотілося б повноважень губернатора для початку.
 

Freddi

New Member
Хотелось бы увидеть твой пример, что ты сделал сам лично для Сум и области.
Вот,когда будут у меня полномочия главы обладминистрации, будем обсуждать и ТЫ будешь иметь право что-то спросить у меня.
П.С. Хотя это я загнул: "иметь право спросить" - никто ничего спросить не будет иметь никакого права, не правда ли??

---> "Он лучше проплатит за бюджетные деньги свой ПИАР на ТВ." (c)
да вот... если я вас правильно понимаю :mrgreen:
Да это не личный кошелек (как считают ЯНУЧАРЫ), а называтеся БЮДЖЕТ. Я рад, что мы наконец то разобрались, если есть возможность передайте своим там..

Хотілося б повноважень губернатора для початку.
+1000
 
Останнє редагування модератором:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чмырь - наш губернатор

Варто правильно задавати питання. Якщо питають "що зробив губернатор", то не треба переводити стрілки на того, хто питає. У губернатора є повноваження, це його робота, за це він отримує зарплату з наших з вами податків. І ми, як його роботодавці, маємо повне право запитати його: що він зробив перебуваючи на своїй посаді і проїдаючи наші гроші.
Щодо ж "бруду" - то аби не бути голослівним, наведіть, будь-ласка, мої повідомлення, які ви вважаєте "брудом на Юрія Павловича".
 

Bestves

New Member
Re: Відповідь: Чмырь - наш губернатор

У губернатора є повноваження, це його робота, за це він отримує зарплату з наших з вами податків. І ми, як його роботодавці, маємо повне право запитати його: що він зробив перебуваючи на своїй посаді і проїдаючи наші гроші.
Так право маєте. Губернатор завжди відкритий до людей. І зараз він робить все можливе і не можливе, щоб Сумська область була однією з найкращих в Україні.
 
Зверху