Баскетбол

  • Автор теми Guardian
  • Дата створення

Вы посещаете домашние матчи БК Сумыхимпром?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    17
  • Опитування закрито .

S-DIMAN

Active Member
Ага завтра едем. Только намного меньшими масштабами чем в прошлом году. Нас едет окло 10 человек. Надеемся в Киеве к нам сумская диаспора присоединится.
 

ШаПа

New Member
Дубль проиграл киевлянам, игравшим впятером всю игру(!) 32 очка!! Подборы: у наших 25, у хозяев 50!! Нафиг брали Нейжмака с Днепра, центра, берущего 1 потбор за 20 минут??
 

S-DIMAN

Active Member
Дубль проиграл киевлянам, игравшим впятером всю игру(!) 32 очка!! Подборы: у наших 25, у хозяев 50!! Нафиг брали Нейжмака с Днепра, центра, берущего 1 потбор за 20 минут??
Был я на этой игре... Что сказать далеко не основа Киева обыграла нашу команду так, как хотела.....
 

mIXON

Проффи
БК «Київ» святкує дванадцяту перемогу в сезоні, обігравши «Сумихімпром» з рахунком 80:67 у напруженому поєдинку, в якому обидві команди подарували вболівальникам яскраве видовище.

Перша половина гри для киян склалася непросто. Завдяки влучним 3-х очковим Євгена Подорванного та Абдуллахі Кусо гості в дебюті зустрічі вирвалися вперед. Вони ж із перевагою у 5 пунктів виграли й першу десятихвилинку. Наступна чверть пройшла у рівній боротьбі. Результативна гра Кенана Байрамовіча дозволила БК «Київ» наздогнати суперника. Але одразу ж сумська команда відповіла влучним пострілом Абдуллахі Кусо, знову вирвавшись уперед. Реалізовані штрафні Кенана Байрамовіча та Вадима Матюкевича, якими обмінялися команди, співвідношення сил на майданчику не змінили. Однак фол сумчанина Освальдаса Мачерніса на останній секунді та два вдалих штрафних кидки Кенана Байрамовіча знову встановили рівновагу: 37:37 за підсумками першої половини матчу. У третій чверті на майданчику панували Йово Станоєвич і Скуні Пенн, котрі удвох набрали 20 із 24-х командних балів, що й забезпечило киянам комфортний 12-очковий відрив перед останньою десятихвилинкою. Вона пройшла в безнастанних намаганнях сумської команди наздогнати господарів, однак БК «Київ», не збавляючи обертів, довів гру до перемоги.

22 пункти, 4 передачі, 3 перехоплення та 7 відскоків записав на свій рахунок головний бомбардир переможців Кенан Байрамовіч. 20 балів, 3 передачі та 7 підбирань додав Йово Станоєвич. На рахунку Скуні Пенна 12 очок.

Одразу ж чотири гравці у складі «Сумихімпрому» – Брайан Грін, Євген Подорванний, Вадим Матюкевич і Абдуллахі Кусо – подолали 10-очковий рубіж, однак це їхній команді не допомогло. А найрезультативнішим серед сумчан став Брайан Грін – 14 очок, 2 передачі, 5 перехоплень і 4 підбирання.
 

mIXON

Проффи
В рамках 13-го туру чи не найбільш очікуваною була гра між южненським «Хіміком» й одним із лідерів Суперліги «Азовмашем». Южненці з огляду на турнірне становище опинилися в ситуації, коли кожен матч розцінюється, як можливість поповнити очковий багаж і надолужити втрачене в попередніх турах. Незручний, на перший погляд, суперник в особі «Азовмашу» в силу кадрових втрат маріупольської команди зміг, як виявилося, їм у цьому посприяти. 66:61 – саме з таким рахунком на користь «Хіміка» завершилася звітна гра.

Перша чверть минула в рівній боротьбі 14:14, хоча гості й спробували вирватися вперед з перших секунд. Однак 3-х очковий від Горана Чакіча за 20 секунд до завершення десятихвилинки встановив паритет. Можливо, саме це завело господарів, які повністю переграли суперника у другій десятихвилинці 20:8. 10 пунктів із 20-ти загальнокомандних у цей ігровий проміжок «Хіміку» приніс Андрій Агафонов. Тож, на велику перерву команди пішли за рахунку 34:22 на користь господарів. Наступні десять хвилин пройшли у взаємних атаках, і знову кращими, хоча цього разу лише з мінімальною перевагою, були южненці – 21:20. Як виявилося, «Хіміку» цього вистачило для загальної перемоги. Як не намагався «Азовмаш» наздогнати суперника в останній десятихвилинці, зумів лише скоротити відставання до 5-ти пунктів. Найдраматичніший момент поєдинку настав за 5 секунд до завершення ігрового часу, коли маріупольці опинилися на відстані трьох очок від «Хіміка». Однак необережна гра Сімонаса Сєрапінаса та вдало реалізовані Олександром Кольченком штрафні остаточно поховали надії гостей, яким не допоміг навіть тайм-аут.

Таким чином, «Азовмаш» зазнає третьої поразки в сезоні, а «Хімік» уже вдруге святкує перемогу над маріупольською командою. Найбільший внесок у «вікторію» южненців зробили Олумуіва Фамутімі (15 очок, 3 передачі, 5 перехоплень і 5 підбирань), Андрій Агафонов (15 очок, 1 передача і 5 підбирань), а також Горан Чакіч, на рахунку котрого 12 балів і 5 підбирань.

Маріупольській команді не змогли допомогти ані 14 пунктів, 2 передачі та 4 підбирання Річарда Гуіна, ані 12 очок, 3 перехоплення та 2 підбирання Сімонаса Сєрапінаса, як не допомогла результативна гра Роландаса Ярутіса та Сергія Ліщука, кожен з яких приніс своєму клубу 11 пунктів.


Післяматчева прес-конференція

Андрій Корочкин, гравець БК «Хімік»:

Сюрпризів у грі, в принципі, не було. Гра для нас була складною з погляду психології – ми виграли в гостях, і дома теж потрібно було зіграти не гірше. Всі установки тренера ми виконували, й добре зіграли в захисті.

Олівер Поповіч, головний тренер БК «Хімік»:

Кожна гра після Нового року дуже важко складається. Це видно й у «Азовмаша», й у «Хіміка». Ми перед Новим роком навмисно робили велике навантаження перед грою з «Миколаєвом». Ту гру ми, в принципі, досить легко виграли. Проте, «Азовмаш» у будь-якому складі – дуже сильна команда. А сьогодні по грі в нападі видно було, що немає свіжості у гравців, але це було передбачено як наслідок важких передноворічних тренувань. У нас кожні три-чотири дні матчі, так що часу на тренування немає. Думаю, що до гри із «Загребом» наші гравці будуть зовсім свіжі – у них завтра вихідний, післязавтра й у вівторок робимо по два тренування для підготовки до гри з «Загребом». Сьогодні «Азовмаш» добре захищався, особливо, коли зону грали. В нас не було в нападі особливо хорошої гри, але в захисті всі старалися. У другому й у четвертому таймі були допущені деякі помилки, які дозволили «Азовмашу» наблизитися до нас наприкінці зустрічі, – але над цим треба працювати, і я думаю, що буде краще. По захисту я, як тренер, задоволений грою своєї команди.

Рімас Гірскіс, головний тренер БК «Азовмаш»:

Поздоровляю Вас з перемогою. Ми грали сьогодні добре в захисті й погано – в нападі. Проблема в цьому. Відсоток, який ми показували сьогодні, нижчий за звичайні показники. Це пов'язано із занадто довгою відпусткою американських гравців, які прилетіли тільки сьогодні вночі. Я маю на увазі Діжона Томпсона і Кхаліда Ель-Аміна. Внесок у гру цих гравців повинен був бути більшим. По-друге, у нас останнім часом надзвичайно велика ротація, дуже часто змінюються гравці. Це, звичайно, дає про себе знати. Але я з надією дивлюся в початок цього року, цей процес закінчиться, стабілізується склад, ще кого-небудь запросимо, і далі можна буде працювати. А зараз треба витерпіти цей період. Сьогодні гра була оборонна. Господарі теж добре захищалися. І наприкінці зустрічі ми змусили глядача похвилюватися. Баскетбол цим і красивий.
 

S-DIMAN

Active Member
Следующий матч :
17 января, Суббота

Сумыхимпром - БК Киев
 

sasho

ultras
на щет игры химик азов мой прогноз был правдив!))) мне кажется с теми проблемами что сечас в азова им будет трудно занять даже 2 место!
 
Зверху