взрывы в Московском метро

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: взрывы в Московском метро

Пятое. «Кому выгодно?». Выгодно чекистскому режиму Путина. Вчерашний день продемонстрировал рост протестов по России. Режим шатается. Кроме того, уже надвигается серия громадных природно-техногенных катастроф. Кольцо аномальных паводков, наводнений и прорывов плотин сжимается вокруг Саяно-Шушенской ГЭС. Эта катастрофа будет смертельной для РФ. Надо что-то предпринимать.
Отож. І про Штирлиця правильно.
 

hed1n.ru

стебанутый
Да Путин лично по мобильному управлял устройством...
Ни ума, ни фантазии...
 

Зверюга

Vulcher
Модератор
Да Путин лично по мобильному управлял устройством...
Ни ума, ни фантазии...
Дима, ну йолки палки, ты же сам занешь о теракте котрый якобы предотвратили в Рязани и надо быть полным идиотом что бы не видеть что его готовили ну никак не чеченцы или там дагестанцы... Пока НТВ не прибрали к рукам, там выходило куча ТВ програм посвященных этим терактам и в этих програмах явно и аргументировано показывали все промахи ФСБ в организаии этого теракта, а потом промахи того же ФСБ в попытках скрыть следы ведущиее к ним...
Блин даже в СССР небыло настолько слепых людей верящих линии партии как сейчас в России и за ее пределами...
 

Merime

New Member
Да Путин лично по мобильному управлял устройством...
Ни ума, ни фантазии...
у Путіна? Недооцінюєте. Розуму може й немає у нього, але досвід проведення терористичних операцій проти свого народу у нього вже поважний.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: взрывы в Московском метро

"Теракты в московском метро
Очередная бородатая мразь отметилась.
Надо думать, скинхедов уже ловят."
 
Останнє редагування:

kaAs^^

Забанен
Вообще скоро мы узнаем всю правду! Нам покажут допрос подлых камикадзе кавказкой (желательно грузинской) национальности! Смотрите "1 канал" - самые честные и справедливые новости! Которым даже в России не верят.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: взрывы в Московском метро

З приводу вибухів у Московському метро

БРАТСТВО молиться за загиблих у вчорашніх терактах. Проте, це не є молитва за невинно убієнних. Невинних немає. Населення країни вповні розділяє відповідальність з урядом за його політику.

Якщо уряд щодня вбиває людей на Кавказі, цілком природно очікувати неприємностей у Москві.

Перш ніж аплодувати словам Путіна про “мочіння в сортирах”, варто позбутися проїзного квитка в метро.
 

Resya

;)
Посмотрите сюда....
я в шоке о_О
 

mangust

патріот
Відповідь: взрывы в Московском метро

Головним запитанням, яке ставлять собі москвичі та інші росіяни, звичайно, залишається: хто це зробив і кому це було потрібно? На диво, версії про чеченських бойовиків довіряє все менше людей. Навіть ті росіяни, які донедавна палко захищали владу, тепер ризикують припускати, що в терактах може бути зацікавлений і Кремль (тим паче що у змові з конкретними «терористами» тамтешніх можновладців помічали й раніше). З різних причин: по–перше, рейтинг провладної партії «Єдина Росія» стрімко падає, і його треба якось піднімати. Згадуючи обіцянку Володимира Путіна «мочити терористів у сортирах», що принесла йому популярність, нескладно припустити, який саме метод готова обрати для цього влада. По–друге, президент із прем’єр–міністром саме зараз взялися за «чистки» в силових структурах. А по–третє, на 31 березня заплановані чергові акції опозиції, які цього разу обіцяли бути дуже масовими. І «страшні напади диких кавказьких терористів», які гуртують націю, зараз доречні, як ніколи...
Але російські та закордонні ЗМІ обережно висувають припущення, що за замахами можуть стояти зовсім не чеченці. Президент Дмитро Медведєв останнім часом не на жарт взявся за силовиків: безжалісно здійснює чистки в керівному складі, російська преса отримала дозвіл писати про корупцію та злочини, які здійснюють люди в погонах. Розпочалася кампанія проти корумпованого мера Москви Юрія Лужкова. Всім тим, під ким захиталося крісло, дуже вигідна дестабілізація ситуації в столиці, на тлі якої виразно буде вимальовуватися їхня «потрібність». Хто знає, чи не зародився «сатанинський» план довести свою затребуваність в якійсь із силових структур? Як відомо, такі підозри зароджувалися і під час попередніх гучних терористичних замахів у Росії. Якщо імперія веде війни та вдається до терору на своїх околицях, то це колись неодмінно повинні відчути і мешканці її метрополії.
 
Зверху