ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Udaff4eg

Well-Known Member
на нижнем фото не просто Вихрь , а Вихрь в последней модификации - с магазином на 30 патронов ( раньше были только на 20 ) , это кроме глушителя и прицела ПСО-1
p.s. эх , мне бы такой ... , да что там мне - тут почти каждый читающий эту тему наверное хотел бы иметь такой стрелковый комплекс в ''хозяйстве" :)
Плюсую=)
 

Koks_777

Плавали! Знаем!
на нижнем фото не просто Вихрь , а Вихрь в последней модификации - с магазином на 30 патронов ( раньше были только на 20 ) , это кроме глушителя и прицела ПСО-1
p.s. эх , мне бы такой ... , да что там мне - тут почти каждый читающий эту тему наверное хотел бы иметь такой стрелковый комплекс в ''хозяйстве" :)
Стрелковый комплекс хорош, спору нет.
Но "каждому" не подойдёт он, т.к. очень прихотлив к "гигиене" и аккуратному обращению. Это не АК.
 

bortn5

Well-Known Member
Стрелковый комплекс хорош, спору нет.
Но "каждому" не подойдёт он, т.к. очень прихотлив к "гигиене" и аккуратному обращению. Это не АК.
Таки он и позиционируется как оружие специального назначения-обычному калмыку он и нах не нужон.Да и боеприпас там не частый...
 

Loner

Well-Known Member
Геращенко предложил Путину обменять Савченко на спецназовцев ГРУ РФ


если пуйло согласится - значит признает присутсвие российских войск в качестве наемников -террористов на Донбассе, а значит признает Россию террористической страной
================================================

Кремль отреагировал на задержание российских спецназовцев
Российских военных в Украине нет и никогда не было.


Об этом заявил пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков, отвечая на вопрос журналистов о задержании спецназовцев на Донбассе.
«Я, конечно, не могу подтвердить, потому что мы не тот адресат, кому нужно задавать такие вопросы. Неоднократно говорилось и нами, и министерством обороны, что никаких российских военных на Донбассе нет», — заявил Песков.
Он отметил, что не намерен комментировать такие вопросы: «Думаю, это лучше всё-таки делать, в данном случае, специалистам или нашему министерству обороны — насколько правдоподобно эти материалы выглядят»

 

Loner

Well-Known Member
Полонених спецназівців з Росії покажуть журналістам завтра
18 Трав 2015 Понеділок 12:40


У вівторок, 19 квітня, буде організована зустріч для журналістів із двома полоненими під Щастям спецназівцями 3-ої бригади спецпризначення Головного розвідувального управління (ГРУ) ГШ ЗСУ РФ.
Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"З подробицями ви зможете ознайомитися прямо з їхній вуст. Завтра буде організована з ними зустріч, із ЗМІ. Ці два військові військовослужбовців дадуть відповідь на усі ваші запитання", - сказав Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів.
За його словами, місце та точний час зустрічі буде повідомлено згодом.
Коментуючи подробиці полону російських спецназівців, речник АТО зазначив, що це було бойові зіткнення диверсійно-розвідувальної групи противника з нашими військовими - "звичайними піхотинцями, які несли службу". Пильність і злагоджені дії військовослужбовців дозволили своєчасно виявити ДРГ, а в подальшому знищити більшість її членів.
"Більшість групи загинули, і два військовослужбовці, зокрема, офіцер і сержант, російської армії потрапили до нас у полон. Обидва були поранені у цьому бою", - зауважив Лисенко.
Він також наголосив, що керівництву РФ не вдасться приховати факт цілеспрямованого надсилання своїх військових для вбивств українців: "Російській Федерації, керівництву цієї країни, не вдасться сказати, що ці хлопці просто заблукали на території цієї країни. Ці військові йшли на виконання бойового завдання, вони йшли вбивати наших воїнів, вбивати наших людей".



Источник
 

Loner

Well-Known Member
"СКМ" Ахметова зупиняє роботу своїх супермаркетів і АЗС в зоні АТО
18 травня 201512:18

  • З 18 травня на непідконтрольній українській владі території зупиняють роботу магазини "Брусничка" і мережа АЗС "Паралель".
    Про це повідомляє прес-служба холдингової компанії "СКМ" Ріната Ахметова. Зокрема, компанія "Паралель" призупиняє роботу 32 автозаправок мережі під ТМ "Паралель" на території Донецька і всіх інших населених пунктів Донецької області, які не підконтрольні українській владі.
    Рішення про припинення роботи АЗК викликано тим, що на даний момент компанія не бачить можливості для постачання палива в ці міста в рамках чинного законодавства або закупівлі його на місці у постачальників, зареєстрованих в Україні.
    Крім того, з 18 травня ТОВ "Український Рітейл" тимчасово призупиняє роботу 54 магазинів торговельної мережі "Брусничка" на територіях Донецької та Луганської областей, непідконтрольній Україні.
    "Наразі склалася ситуація, за якої продовження поставок продуктів з території України стало неможливо, а складські запаси мережі підійшли до критичного мінімуму", – заявив генеральний директор ТОВ "Український Рітейл" Дмитро Кулик, зазначивши, що компанія готова відновити роботу на деяких територіях Донецької та Луганської областей щойно з'явиться можливість доставляти продукти.
    За словами глави компанії, з метою збереження робочих місць і можливості забезпечення продуктами харчування населення, керівництвом торговельної мережі розглядається можливість передачі розбрендованих приміщень та обладнання робочим колективам на умовах оренди до моменту повернення мережі.
    Нагадаємо, ТОВ "Паралель-М ЛТД" та ТОВ "Український Рітейл" входять в холдинг "СКМ" Ріната Ахметова.
    Як повідомляв INSIDER, раніше 9 депутатів Верховної Ради законопроект, яким пропонують парламенту націоналізувати майно мережі магазинів "Фрешмаркет Брусничка", що належить Рінату Ахметову.
 

Loner

Well-Known Member
У Харкові збили з постаменту бюст комуністу Кірову
18 травня 2015

  • У Харкові невідомі збили з постаменту бюст Сергію Кірову на площі Фейєрбаха. Подію зафіксовано, ведуться слідчі дії. Про це повідомили кореспонденту у відділі зв'язків з громадськістю ГУ УМВС України в Харківській області.
    Також вчора невідомі вкрали меч з пам'ятника Олександру Невському.
    Раніше 30 квітня 2015 р. монумент "Вічний вогонь" розфарбували в жовто-блакитні кольори і зняли з нього табличку. В ніч з 17 на 18 квітня були зруйновані два пам'ятника Леніну на території Національного технічного університету"Харківський політехнічний інститут" і Національного аерокосмічного університету "Харківський авіаційний інститут імені М. Е. Жуковського".
    11 квітня 2015 р., невідомі активісти в масках знесли пам'ятники Серго Орджонікідзе (біля Харківського тракторного заводу), Миколі Руднєву (пл. Руднєва, в сквері біля обласного суду) та Якову Свердлову (вул. Полтавський шлях).
    За всіма епізодами руйнування пам'яток було розпочато кримінальне провадження. Винних не знайдено.
 

Loner

Well-Known Member
Україна має бути готова оголосити дефолт, – екс-голова Держказначейства США
18 травня 201514:38

  • ДО ТЕМИ

    • Яценюк закликав кредиторів України погодитися на списання частини держборгу
    Колишній голова Державного казначейства США закликав кредиторів України погодитися на списання частини державного боргу.
    Про це колишній секретар Державного казначейства США Лоуренс Саммерс написав у своїй колонці для The Financial Times, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.
    "За останні роки виник ряд міжнародних норм щодо того, коли можна погодитися на зменшення боргу. Найважливіша з них – та, що, якщо борги країни є достатньо великими, а перспективи її економіки – достатньо погані, перспективи повернення боргів є нереалістичні. Цей аргумент є ще більш очевидним тоді, коли зменшення боргу не несе системних ризиків для фінансової системи чи ризику поширення дефолтів. Все це надає переконливі аргументи для зменшення боргу у випадку України", – зазначив Саммерс.
    Фінансист нагадав, що програма співпраці МВФ з Україною передбачає, що для забезпечення стабільності держфінансів, Київ має зменшити поточні платежі з обслуговування боргу та уникнути надмірного накопичення боргів, що без зменшення боргу буде неможливим навіть за оптимістичного сценарію розвитку економіки.
    Саммерс також відзначив не конструктивність позиції кредиторів України на чолі з інвестиційної компанією Franklin Templeton, які не погоджуються на списання частини державного боргу. "МВФ та національна влада мають вказати непокірним кредиторам на їх безвідповідальну поведінку.
    Якщо необхідно, Україна має бути готова оголосити дефолт та не виконувати свої зобов'язання, а міжнародна спільнота має чітко заявити, що вона буде продовжувати допомагати Київу. В такому контексті у кредиторів не буде іншого вибору, окрім як прийняти економічну реальність ситуації", – зазначив Саммерс.
    Як повідомляв INSIDER, минулого тижня Мінфін України і комітет кредиторів обмінялися взаємними звинуваченнями в неготовності до конструктивних переговорів.
    Міністерство фінансів України , що комітет не хоче розкрити свій склад, а також не готовий погоджуватися на зниження обсягу боргу України.
    Комітет приватних кредиторів України, який об'єднує п'ять найбільших власників її облігацій на суму в $10 млрд на чолі з Franklin Templeton, як і раніше не згоден на списання частини основної суми боргу.
    Нагадаємо, Україна повинна провести реструктуризацію 29 випусків цінних паперів, включаючи квазісуверенні зобов'язання, щоб отримати другий транш міжнародної фінансової допомоги. За рахунок реструктуризації боргів України, згідно погодженим з МВФ умовам, треба заощадити більше $15 млрд протягом чотирьох років, у тому числі понад $5 млрд – вже в цьому році.
 
Зверху