Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
23.04.20 09:06
Справа Шеремета: У Кузьменко та її близьких проводять масові обшуки

У підозрюваної у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко відбуваються обшуки.
Як інформує , про це повідомив адвокат Тарас Безпалий на своїй сторінці у .
"Масові обшуки у Кузьменко Юлі та її близьких", - написав він.
Безпалий також повідомив, що обшуки тривають із 6:20 ранку.
У коментарях до свого допису адвокат зазначив, що "справа стерильна від доказів, шукають хоч щось".
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Водночас у коментарі Безпалий повідомив, що обшук проводить Головне слідче управління МВС.
"Знову шукають телефони", - додав Безпалий.
Нагадаємо, Це військова медсестра Яна Дугарь, волонтерка Юлія Кузьменко, ветеран АТО Андрій Антоненко. Крім них, за версією слідства, до вбивства причетне подружжя ветеранів - Владислав та Інна Грищенки. Мотивом підозрюваних слідчі вважають спробу дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні.
4 лютого 2020 року на 2 місяці. 5 лютого на 2 місяці. Цього ж дня суд прийняв рішення залишити Дугарь під нічним домашнім арештом за місцем служби.
року в результаті вибуху машини.


 

arnisumy

Well-Known Member
23.04.20 10:59
Жодна партія поки не відмовилася від держфінансування, - глава НАЗК Новіков

Жодна політична партія ще не зверталася до Національного агентства з питань запобігання корупції із заявою про відмову від державного фінансування.
Про це в інтерв'ю повідомив глава НАЗК Олександр Новіков, передає
Він розповів, що до 21 квітня закон дозволяв партіям відмовитися від державних грошей на всі п'ять років каденції Верховної Ради. Але з 21 квітня партії можуть припинити своє фінансування лише на квартал.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Водночас, коментуючи заяву керівництва "Слуги народу" про намір відмовитися від державного фінансування, Новіков заявив: "Жодна партія до нас не зверталася".
Нагадаємо, наприкінці березня глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що партія відмовиться від державного фінансування на 2020 рік. Політична сила також звернулася до решти парламентських партій наслідувати їхній приклад. На фінансування "Слуги народу" з державного бюджету в 2020 році передбачено 140,5 млн гривень.
 

arnisumy

Well-Known Member
24.04.20 08:29
Новый генпрокурор Ведендиктова связана с бизнесом Авакова, – СМИ. ВИДЕО
Родной брат генпрокурора Ирины Венедиктовой долгое время работал юристом в так называемой группе компаний "Инвестор", основанной семьей главы МВД Арсена Авакова и экс-депутатом Игорем Котвицким.
Об этом со ссылкой на сообщает .
Также журналисты обнаружили, что муж Ирины Венедиктовой, как только она сама избралась в Раду и возглавила комитет по вопросам правовой политики - пошел на повышение в органах Нацполиции и перевелся в Киев. Также супруг Венедиктовой не указал, каким имуществом пользовалось в прошлом году в столице.
До прихода в политику Венедиктова преподавала на юридическом факультете Харьковского национального университета имени Каразина. Однако, по словам харьковского активиста Владимира Рысенко, в университете Венедиктова не специализировалась на уголовном праве.
"Она работала на кафедре гражданско-правовых дисциплин, возглавляла эту кафедру. Вся ее юридическая специализация касалась хозяйственных отношений и гражданских, корпоративных. Но никак она не касалась уголовной юстиции. Она в этом не специалист вообще - нет у нее этого опыта", - заявил активист.
Родной брат Венедиктовой Сергей Венедиктов долгое время работал в бизнесе министра внутренних дел Арсена Авакова и его близкого соратника и бизнес-партнера - бывшего депутата Игоря Котвицкого.
Начиная с 2008 года Сергей Венедиктов работал в ООО "Газоконденсатное месторождение "Денисовское" и ООО "Сахалинское", позже - в ООО "Марьинское" и ООО "Гравелит-21"- по меньшей мере до 2016 года. Эти фирмы специализируются на добыче газа из государственных недр. Две из них уже ликвидированы.
Отношение Венедиктова к этим фирмам подтверждается и в Едином реестре судебных решений. В частности, в 2009 году Сергей Венедиктов представлял в суде интересы предприятий "Денисовское" и "Марьинское".
Анализ реестра юридических лиц показывает, что все эти фирмы принадлежат к так называемой группе "Инвестор" семьи Арсена Авакова и его соратника Игоря Котвицкого.
"Сахалинское" основал лично Котвицкий, а "Денисовское" - общество "Инвестор-Нефтегаз", владельцем которой была фирма "Инвестор". Сейчас фирмой "Инвестор" владеет сын Авакова.
Брат Венедиктовой в течение нескольких лет работал не рядовым юристом в структурах Авакова и Котвицкого, а был доверенным лицом.
Муж Венедиктовой Денис Колесник работал в должности начальника отдела противодействия киберпреступности в Харьковской области. В ноябре 2019 года, когда Ирина Венедиктова уже работала в Киеве во главе парламентского комитета по вопросам правоохранительной деятельности, ее муж получил должность в руководстве киберполиции всей Украины - стал заместителем начальника этого департамента Нацполиции. В конце того же месяца подполковник Колесник получил звание полковника.
В своей декларации Венедиктова указала, что проживает в Харькове. Хотя в последнее время постоянно находилась и работала в Киеве.
You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Прем'єр Грузії пригрозив "як мінімум" відкликати посла у разі призначення Саакашвілі в Україні
П'ЯТНИЦЯ, 24 КВІТНЯ 2020, 15:28

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія пригрозив щонайменше відкликанням для консультацій посла з України у разі призначення грузинського експрезидента Міхеїла Саакашвілі віцепрем'єром.
Про це він заявив на брифінгу у Тбілісі, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на грузинський портал
"Український народ – братній для нас, українська держава – наш стратегічний партнер. Призначення стратегічним партнером на посаду віцепрем'єра вже засудженої за тяжкі злочини і розшукуваної людини для нас категорично неприйнятно", - заявив Гахарія.
"Звичайно ж буде реакція на подібний крок... Ми поки не відкликали посла, але якщо таке рішення буде прийнято, звичайно ж, щонайменше ми відкличемо посла для консультацій", - наголосив грузинський прем'єр.

Як повідомлялося, імовірне призначення експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі в уряд України віцепрем'єром з питань реформ відносини Києва з Тбілісі.
 

arnisumy

Well-Known Member
24.04.20 21:41
Міністр фінансів відмовився коментувати відставку Нефьодова: "Марченко від мене втік"

Максим Нефьодов заявив, що йому невідома причина звільнення з посади голови Державної митної служби.
Про це він сказав укоментарі , інформує
"Так, це правда. Звільнили мене і всіх моїх заступників. Причина звільнення невідома. Я про це дізнався на засіданні Кабміну, яке відбулося сьогодні ввечері. І міністр фінансів Сергій Марченко відмовився зі мною спілкуватися і втік. Але мені стало краще як людині після звільнення", - сказав Нефьодов.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
Він підтвердив, що голову Державної податкової служби Сергія Верланова і заступника голови Державної фіскальної служби Дмитра Венціковського також звільнено.
Раніше Цензор.НЕТ повідомив про те, що 24 квітня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні Також у відставку відправили Сергія Верланова, який керував Державною податковою службою.
Нефьодов у Фейсбуці подякував своїй команді та опублікував
 

arnisumy

Well-Known Member
Экс-глава АМКУ при Януковиче претендует на должность в Минфине: декларация
You must be registered for see images

24.04.2020, 14:45

Топ-чиновника при Януковиче Василия Цушко могут назначить замом главы Минфина: он подал декларацию претендента

, экс-депутат и глава Антимонопольного комитета Украины (АМКУ) при четвертом президенте , подал на пост заместителя министра финансов.
В декларации Цушко указал местом прошлой работы компанию Украинское сырье ЛТД, в которой за прошлый год заработал 8178 грн. Еще 1042 грн он получил от сдачи в аренду имущества.
Читайте нас в Telegram:
Также, согласно декларации, претендент на должность в Минфине владеет квартирой в Киеве площадью 115 кв. м, автомобилем Infiniti FX35 2006 года выпуска и земельными участками в Киевской и Одесской области.
Кто такой Василий Цушко
Был депутатом Верховной Рады в 1994, 1998, 2002 и 2006 годах. С 2005 по 2006 год возглавлял Одесскую областную госадминистрацию. С декабря 2006 по декабрь 2007 года был министром внутренних дел, в 2010-м занимал должность министра экономики в правительстве . При президенте Януковиче, с 2010 по 2014 год, возглавлял Антимонопольный комитет.
 
  • Haha
Реакції: Aiir
Зверху