Окупація Криму.

LevAris

Well-Known Member
Когда то я был оранжевым - за ющенка, за нато, но потом стал читать , разбираться и потихоньку поумнел. Теперь смотрю на вас таких с ретранслятороми укротв вместо мозгов и жалею вас и стыдно за себя того времени. Может оглянетесь вокруг , что творится - экономика, построенная на выпрашивании денег, а кто долги будет отдавать и главное ЧЕМ? Еще один проституткопровод в Европу ? Никакой свободы слова, инакомыслие преследуется. Вернулись воронки как при Сталине, забирают неугодных активистов. Война , разруха. Вы хотите больше крови. Сьездите на Донбасс, подержите в руках тельце мертвого ребенка, может включатся мозги.
Ваши последние 4 предложения показывают таки как раз вас с ретранслятором рос.пропаганды вместо мозгов. Оно знаете, адекватный человек такого не напишет.
 

rfvgy

Ukrainian
Когда то я был оранжевым - за ющенка, за нато, но потом стал читать , разбираться и потихоньку поумнел. Теперь смотрю на вас таких с ретранслятороми укротв вместо мозгов и жалею вас и стыдно за себя того времени. Может оглянетесь вокруг , что творится - экономика, построенная на выпрашивании денег, а кто долги будет отдавать и главное ЧЕМ? Еще один проституткопровод в Европу ? Никакой свободы слова, инакомыслие преследуется. Вернулись воронки как при Сталине, забирают неугодных активистов. Война , разруха. Вы хотите больше крови. Сьездите на Донбасс, подержите в руках тельце мертвого ребенка, может включатся мозги.
You must be registered for see medias

І що б ватники без кримлівських мєтодічек робили ? , ...всі талдичать одне й те саме ... ніякого креативу ;)
 
Останнє редагування:

vampirich

Well-Known Member
а ведь прав был дядка! прошло уже шесть месяцев после его обращения и вышло всё один в один.
Не пожалейте времени посмотрите всё. Кацапам не смотреть, там непробиваемо!

Крым. Спецназ - народу: если начнем - ХАНА ВСЕМ! И КРЫМУ в первую очередь !

You must be registered for see medias
 

rfvgy

Ukrainian
У Криму російська поліція затримала активістку і блогера Єлизавету Богуцьку
You must be registered for see images

Сьогодні, 8 вересня, російські правоохоронці провели обшук помешкання кримської активістки Єлизавети Богуцької
Після цього її відвезли до районного відділу поліції Сімферополя (Крим). Про це повідомляє «Центр журналістських розслідувань з посиланням на журналіста Шевкета Наматуллаєва.
Вранці 8 вересня у будинок кримської активістки Єлизавети Богуцької прийшли з обшуком. Про це вона написала на своїй сторінці в . «Вдома йде обшук!», - повідомив а активістка. Після повідомлення про обшук телефон активістки не відповідає, пише видання «Крым.Реалии».
За словами Шевкета Наматуллаєва, співробітники поліції під час обшуку вилучили ноутбуки, комп'ютери, флешки, а також відеореєстратор з автомобіля Єлизавети Богуцької. «Чоловік повідомив, що в будинку шукали зброю, наркотики і літературу. Але не думаю, що у неї в будинку була мусульманська релігійна література. Її звинувачують в тому, що вона в Армянську 3 травня зустрічала Мустафу Джемілєва», - повідомив Шевкет Наматуллаев з посиланням на невідоме джерело.
Єлизавета Богуцька писала в соціальних мережах і різних виданнях гострі матеріали, спрямовані проти анексії Криму і на захист прав кримчан, незгодних з приєднанням Криму до Росії.

«Російські визволителі прийшли. Напевно за духовними скріпами. Ліза - одна з тих небагатьох українців у Криму, хто не боїться висловлювати своє ставлення до окупації. Обшук о 6.00 ранку. Колись ми вже це переживали. Так, в 1937 році. Жити без "ворогів народу" 140-мільйонній країні не під силу. Навіть якщо цей ворог - жінка», - прокоментував інцидент український політолог Тарас Березовець і заявив, що українська влада повинна захищати своїх громадян і окупованому Криму. Політолог також закликав надати негайну допомогу Єлизаветі Богуцькій.
«Центр журналістських розслідувань» нагадує, що 3 травня Меджліс скасував святкування Хидирлеза після того, як лідеру кримських татар Мустафі Джемілєву заборонили в'їзд до Криму. Замість цього кримські татари поїхали зустрічати пана Джемілєва в Армянськ (Крим). Міліція і спецназ не пропускали колону, однак кримські татари прорвали кордон спецназу. Коли прибулий на місце подій глава МВС Криму заявив, що Мустафу Джемілєва не пропустять до Криму, Меджліс закликав людей перекривати траси, що й було зроблено.

За фактами «незаконних публічних акцій», прокуратура Криму направила дві постанови до Слідчого комітету РФ і ФСБ «для організації кримінального переслідування стосовно винних осіб». Учасникам «незаконних публічних акцій» присудили штрафи.

За останні кілька тижнів у Криму почастішали обшуки в кримськотатарських сім'ях. Правоохоронці вриваються в будинки під приводом пошуку зброї, наркотиків і екстремістської літератури. Останні масові обшуки були проведені в Нижньогірському районі. У Чорноморському районі правоохоронці провели обшук в будинку підприємця Мустафи Османова, який у грудні минулого року на Майдані Незалежності у Києві готував плов для протестуючих в центрі Києва.
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images


 

arnisumy

Well-Known Member
З Меджлісу вивезли комп’ютери, документи і гроші – Шевкієв

Керівник благодійної організації «Фонд «Крим» Різа Шевкієв 17.09.2014

В анексованому Сімферополі завершився обшук у будівлі Меджлісу кримськотатарського народу. Як повідомляє кореспондент сайту , після того як озброєні люди, що блокували будівлю, виїхали, до журналістів, які чекали зовні, вийшов керівник благодійної організації «Фонд «Крим» Різа Шевкієв.

За його словами, під час обшуку були вилучені протоколи деяких засідань Меджлісу кримськотатарського народу, п’ять-шість релігійних книг, а також особисті речі народного депутата України Мустафи Джемілєва, які були вилучені з особистого сейфа, зламаного під час обшуку. З сейфа вилучили також гроші, які належали Мустафі Джемілєву і травматичний пістолет.

Під час обшуку були вилучені шість процесорів і жорсткі диски. На питання, коли це повернуть, відповідь була розпливчастим, зазначив Різа Шевкієв.

«Вони зачитали при своїх свідках постанову, в якій було сказано, що прибули провести обшук у будівлі Меджлісу кримськотатарського наро у зв’язку з подіями 3 травня, коли наш народ приїхав зустрічати нашого лідера Мустафу Джемілєва. У будівлі їх було чоловік 15-20, проводили вони обшук дуже ретельно, почали з другого поверху, потім піднялися нагору. Потім спустилися вниз і провели обшуки ще у редакції «Авдет» і у благодійному фонді «Крим», – повідомив він.

За словами Різи Шевкієва, на постанові про обшук не було ні вихідного номера, ні печатки. Був лише підпис старшого лейтенанта юстиції Шмельова.

«Крім розчерку пера інших доказів того, що ця постанова має юридичну силу, немає. Я вважаю, що ця постанова не зафіксовано належним чином у структурах, звідки прийшли ці люди. До речі, про те, звідки прийшли ці люди, я можу судити тільки із протоколу, копію якого вони мені залишили», – говорить Шевкієв.

Він зазначив, що у порушення постанови, у якій йшлося про обшук Меджлісу, був проведений також обшуку і приміщення редакції «Авдет» та фонду «Крим», що, за словами Шевкієва, є грубим порушенням закону.

Голова благодійної організації «Фонд «Крим» відзначив, що за підсумками неправомірного обшуку необхідно подати позов до суду, але висловив сумнів у справедливості судових рішень.

Вранці 16 вересня у Сімферополі будівлю Меджлісу кримськотатарського народу оточили автоматники і почався обшук. У МВС і Слідчому комітеті Криму від коментарів відмовилися.

Представники Меджлісу розцінюють те, що відбувається, як «залякування соціально активних людей та елемент психологічного впливу».

16 березня за військової і політичної підтримки Російської Федерації в Криму відбувся неконституційний і не визнаний світом референдум про самовизначення Криму. За даними самопроголошеної кримської влади, 96,77% тих, що взяли участь у голосуванні, висловилися за приєднання Криму до Росії.

21 березня президент Росії Володимир Путін підписав закон про приєднання Криму і Севастополя до Росії на правах суб’єктів федерації.
 

arnisumy

Well-Known Member
Кримськотатарському Меджлісу дали добу на виселення

17.09.2014

Організації, серед яких Меджліс кримськотатарського народу, благодійний Фонд «Крим», газета «Авдет» повинні протягом доби звільнити приміщення у центрі Сімферополя.

Це передбачає постанова суду, яку главі Фонду «Крим» Різі Шевкієву зачитав судовий пристав, передає кореспондент проекту Радіо Свобода .

В іншому випадку майно, що залишиться в будівлі, погрожують заарештувати, а всередину нікого більше не пустять, заявили пристави.

Як йдеться в документах, які вручили Шевкієву, підставою для виселення є виконавчий лист, виданий сімферопольським судом 15 вересня.

У його резолютивній частині йдеться, що Фонду «Крим» заборонено «здійснювати повноваження власника в частині користування і розпорядження належного йому майна, в тому числі здачу в оренду, продажу рухомого і нерухомого майна, укладення будь-яких договорів яким-небудь способом у відношенні даного майна».

У разі невиконання вироку суду або іншого судового акта глава Фонду може бути притягнутий до кримінальної відповідальності.

Крім того, за позовом «прокуратури» Криму «на захист інтересів невизначеного кола осіб до благодійної організації Фонд «Крим» арештовані рахунки організації у «Владікомбанку». Також фонду заборонено відкривати нові рахунки.

<a href=" ">Pangea</a>
На запитання «Крим.Реалії», чи буде Фонд «Крим», на балансі якого перебуває будівля, залишати приміщення, Шевкієв відповісти не зміг.

«Юристи працюють над цією постановою і радитимуться, думати, що робити. Звільнити практично неможливо. А не звільняти, значить, ми даємо їм підстави зайняти нашу будівлю, окупувати і тримати в своїх руках», – сказав він.

Те, що відбувається навколо Фонду «Крим» і Меджлісу Різа Шевкієв пов’язує з низькою явкою на «виборах в «Держрада» і муніципальні органи «влади» 14 вересня.

«Зараз кримськотатарський народ зобразять в ролі зла, яке загрожує благополуччю решти населення Криму, створять образ ворога і будуть активно нас репресувати. Тим самим вони будуть в очах виборців, які від них відвернулися, шукати підтримку і піднімати свій рейтинг », - вважає Шевкієв.

17 вересня в будівлю Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі прийшли представники ФСБ Росії і судові пристави. Вони зачитали судову постанову голові благодійної організації – Фонд «Крим» Різі Шевкієву. Як припустили в Меджлісі, найімовірніше, правоохоронці готуються опечатувати майно.

Вранці 16 вересня в Сімферополі будівлю Меджлісу кримськотатарського народу оточили автоматники, відбувся обшук. У «МВС» і «Слідчому комітеті» Криму від коментарів відмовилися.

У ході обшуку були вилучені протоколи деяких засідань Меджлісу кримськотатарського народу, кілька релігійних книг, комп’ютерна техніка, а також особисті речі народного депутата України Мустафи Джемілєва.

Також 17 вересня обшуки пройшли в селі Кольчугіно, селищі Зуя, в мечеті масиву Фонтани міста Сімферополя, і, за деякою інформацією, в Сімферопольському масиві Кам’янка.

Представники Меджлісу розцінюють те, що відбувається, як «залякування соціально активних людей, як елемент психологічного впливу».
 
Зверху