Нова влада

Fil 74

Well-Known Member
“Надо еще раз позвонить Путину”: Зеленского жестко унизили на росТВ
Пропагандисты потроллили украинского президента.

Мировое сообщество уже привыкло к тому, что все выпуски новостей в РФ посвящены Украине, но пропагандисты решили не останавливаться на этом. Совдеповский “Новогодний огонек” в РФ решили также частично посвятить Украине и унизить президента Зеленского. . Телеведущий Андрей Малахов предложил “заглянуть на огонек к соседям”, то есть к украинцам. Затем на сцене появились комики братья Пономаренко и Николай Бандурин в украинских национальных костюмах. Они попытались спеть на ломаном украинском. Пусть на исходе года, даст отчет слуга народа. Прикусите языки, слышу я шаги слуги, - пропели Пономаренко. После этого на сцену вышел Умид Исабоев, которого РФ считают двойником Зеленского, и издевательское пение продолжилось.

К слову, видео прокомментировал экс-нардеп Борислав Береза в своем Телеграм-канале. Он назвал это выступление мерзким.
"Мягко говоря - обо**али в уничижительном виде. Видимо, кое-кому надо еще раз позвонить Путину. У меня немало претензий к президенту Украины и я их высказываю публично. Потому что я гражданин Украины и потому что мне не безразлично, что происходит. Но когда непонятно кто, непонятно откуда, после Крыма и Донбасса, да еще и в подобной форме, позволяет себе насмехаться над Украиной в лице Зеленского, то это вызывает у меня неприятие и оправданное возмущение," - написал экс-нардеп.
Он отметил, что россияне способны найти соринку в чужом глазе, но не способны публично высмеять Путина.

Также Береза спрогнозировал, что вскоре “Квартал” достойно ответить за оскорбление своего друга.
"Эти уроды не видят бревен в своем глазу, но замечают соринку в чужом. Ну, раз сами россияне не способны публично смеяться над Путиным, то уверен, что Квартал-95 сможет им в ближайшее время ответить, если не будет занят созданием очередного номера про Гонтареву. Или не сможет? Или не разрешат? В любом случае понятно, что все показанное на российских каналах согласовывается с Кремлем. И если оставить это без ответа, то будет продолжение и плевок нам всем лицо," - добавил Береза.

You must be registered for see medias
Источник:
© News.bigmir.net
 

arnisumy

Well-Known Member
“Надо еще раз позвонить Путину”: Зеленского жестко унизили на росТВ
Зателефонує і не раз, малороси люблять лизати під хвостом у свинособак. Мабуть спрацьовує нарітна "мудрість": - "бьйот - значіт любіт".
 

arnisumy

Well-Known Member
#Какаяразніца :D

У Києві зареєстрували петицію про перейменування вулиці Пушкінської на Асфальтовану
02/01/2020 23:30
You must be registered for see images

КОЛАЖ: ФБ СЕРГІЙ БІЛОНОГ

Громадський активіст зареєстрував на сайті Київради петицію із закликом перейменувати вулицю Пушкінську в Києві на вулицю Асфальтовану.
Як передає “ “, відповідну інформацію можна знайти на сайті petition.kyivcity.gov.ua.
“З метою об’єднання суспільства, заради подолання відмінностей, щоб бути єдиною країною кожного дня пропоную перейменувати вулицю Пушкінську в Києві на вулицю Асфальтовану. Метро “Льва Толстого” пропонується перейменувати на метро “Освітлене”. Вулицю Московську – на Неважлива“, – зазначено в тексті №9310.
“Немає різниці, тому такі назви топонімів мають нас об’єднати”, – зазначив Аронець.
На своїй сторінці у фейсбуці Олександр Аронець підтвердив, що виступив із такими ініціативами про перейменування після президента Володимира Зеленського.
Глава держави закликав українців шанувати різноманіття і сприймати без ворожнечі співвітчизників, які мають інші погляди.
За словами президента, “ми всі уявляємо країну однаково: де немає війни. Де неважливо, як названа вулиця, бо вона освітлена та заасфальтована. Де немає різниці біля якого пам’ятника ти чекаєш дівчину, в яку закоханий”.
Звернення Зеленського викликало жваву дискусію в соцмережах. Багатьма воно було як відмова від національної ідентифікації в стилі “какая разница”.
Щоб петицію розглянула столична рада, вона має набрати 10 тисяч підписів. За перші кілька годин гротескна петиція Аронця має 64 підписи.
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
"нємєстньіє" мабуть:

02.01.20 22:15
Більшості звільнених унаслідок обміну нікуди йти з "Феофанії", - заступник головного лікаря

Українцям, які після звільнення з ОРДЛО перебувають у лікарні "Феофанія", переважно нікуди повертатися після виписки.
Про це заступник головного лікаря Андрій Строкань розповів на брифінгу, який транслював , інформує
"Всі вони матимуть потребу в подальшій соціальній та психологічній реабілітації... Велике навантаження падає на соціальні служби з надання соціальної допомоги цій категорії пацієнтів, тому що у більшості з них немає житла, їм нікуди йти. Це першочергове завдання - вирішити ці проблеми. Наступний етап - вирішити і закрити його після виписки", - сказав він.
Як раніше повідомляв Цензор.НЕТ, у "Феофанії" зараз перебувають 60 звільнених унаслідок обміну утримуваними особами українців. У лікарні залишаться тільки ті, кому мають зробити операції.
Як раніше повідомляв , 29 грудня відбувся обмін утримуваними особами. найманцям РФ Пізніше СБУ оприлюднила
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Увечері 29 грудня із Харківської області в київський аеропорт "Бориспіль", де їх зустрів президент України Володимир Зеленський.
 

arnisumy

Well-Known Member
зеправосуддя бля!

03.01.20 10:13
"Можеш мені зробити відповіді на запитання?" - "Зараз організуємо", -
Труба обіцяє Щербині допомогти з конкурсом в ДБР


Колишній директор Генбюро розслідувань Роман Труба обіцяв ексначальнику Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Ігорю Щербині допомогти вирішити питання з проходженням конкурсу на слідчого ДБР для "своїх" людей.
Це випливає із запису розмови двох людей з голосами як у директора ДБР Романа Труби та ексначальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Ігоря Щербини, опублікованої у "Трубу прорвало", інформує
1 липня 2019 року, між Трубою і Щербиною нібито відбулася така розмова:
Щербина: Перше питання, найважливіше, конкурси ж почалися. Можеш мені зробить зараз відповіді на питання. Дуже обмежена кількість. Двом-трьом.
Труба: Що почалося?
Щербина: Конкурси на слідчих.
Труба: Вони вже давно почалися.
Щербина: Ну, у мене там деякі люди на 5-6 число є. У мене є, бл#дь, три людини. Ти всіх знаєш. Ти особисто обіцяв Анатолію Миколайовичу Ільїну, другий - це племінник Горбатюка і третій це син есбеушника. Ось мене три людини цікавлять.
Труба: Угу.
Щербина: І мені треба швидше ці відповіді.
Труба: Так завтра або сьогодні?
Щербина: Там на 5 число іспит.
Труба: Так піди флешку зараз візьми і відразу організуємо.
Читайте також:
Як повідомляв раніше "права рука" Труби,
Вищий антикорупційний суд взяв Щербину під варту, призначивши заставу в розмірі 2,13 млн гривень. САП просила обрати для Ігоря Щербини запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 3,6 млн гривень.
9 грудня 2019 року заставу за Щербину було внесено, і він вийшов із СІЗО.

 

arnisumy

Well-Known Member
03.01.20 11:19
Там інтереси Коломойського, вони теж переживають, - співробітник ДБР Резніченко доповідає Трубі про "смотрящего" за "Центренерго" Кропачова

Начальник другого відділу Першого управління досудових розслідувань ДБР Максим Резніченко доповідав ексдиректору ДБР Роману Трубі про необхідність "попрацювати" зі "смотрящим" за "Центренерго" бізнесменом Віталієм Кропачовим на прохання людей з орбіти олігарха Ігоря Коломойського.
Це випливає із запису розмови двох людей з голосами як у директора ДБР Романа Труби та начальника другого відділу Першого управління досудових розслідувань ДБР Максима Резніченка, опублікованій "Трубу прорвало", інформує
28 серпня 2019 року, між Трубою і Резніченком нібито відбулася така розмова:
Труба: ти ж зустрічався з людиною по Центренерго?
Резніченко: да
Труба: ти ж мені не доповідаєш нічого
Резніченко: Я ж хотел зайти.
Труба: Вот і зайшов.
Резніченко: Роман Михалыч, смотрите, у них задача стоит – есть такой человек Карпачов, который негласно курирует Центрэнерго. У них задача – поработать по этому Карпачову и его окружению. Но есть проблема. Провадження находится в первом отделе… Оно находится физически у следователя, которого я не знаю, я с ним не работал. Как вариант, если заниматься, его как минимум нужно перекинуть. Чтоб не было утечек. Что там происходит с провадженнями я не знаю. Мне перекинули справку. У меня есть информация, что пришли к людям в Центрэнерго. Сказали – у вас есть проблема с электричеством. Их там качает ктото из стороны… Они просто говорят: надо поработать по Крапачову. Я так понимаю стоит задача его от туда убрать и поставить нового смотрящего.
Також читайте:
Пізніше в цій же розмові Резніченко говорить: "Там є інтереси Ігоря Валерійовича Коломойського, вони теж переживають за цей "Центренерго"... Люди, які переживають і мені дзвонять, які мені дали інформацію щодо цієї довідки - вони з орбіти Коломойського".
Раніше Коломойський говорив, що "Центренерго" - єдина структура в тепловій генерації, здатна протистояти монополії ДТЕК. У ньому ж він спростовував, що його люди керують "Центренерго".


 

arnisumy

Well-Known Member
03.01.20 12:36
Україні необхідне плавне підвищення пенсійного віку, - нардепка від "Слуги народу" Третьякова

Підвищення пенсійного віку в Україні неминуче, проте це не питання сьогоднішнього дня.
Як повідомляє таку думку в інтерв'ю висловила нардепка від "Слуги народу", глава комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.
"Я думаю, що Україні потрібно йти на дуже плавне підвищення пенсійного віку, наприклад на один місяць на рік починаючи з 2023-го або 2025 року, інакше ми своїх дітей прирікаємо на ще гіршу долю і гіршу пенсію", - сказала вона, додавши, що підвищення пенсійного віку не є "питанням сьогоднішнього дня".
За словами Третьякової, сьогодні однією з цілей є програма Зеленського "Друга пенсія українцю".
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Ми намагаємося знайти джерело і ресурс для того, щоб запустити у власності кожної людини його особисті накопичення. При цьому хочемо надати йому систему, за якої буде фактично обов'язкове накопичення до пенсії, коли людина відкладає на пенсію стільки, скільки хоче він, може бути і 0%, а роботодавець за свій рахунок доповідає за формулою "скільки відкладає людина + 1% від зарплати".
 

arnisumy

Well-Known Member
03.01.20 09:37
Буряк - це той самий Саша на "плівках Вовка", - Маселко про нового керівника відділу з розслідування справ Майдану. ФОТО

Новопризначений керівник відділу з розслідування справ Майдану в ДБР Олександр Буряк може фігурувати на "плівках Вовка".
Як інформує , про це на своїй сторінці в написав адвокат, член Громадської ради доброчесності при НАБУ Роман Маселко.
"Отже, керувати розслідуванням справ Майдану буде Олександр Буряк - колишній заступник ганебно звільненого Романа Труби і ручний слідчий голови Окружного адмінсуду м.Києва Павла Вовка. За нашими даними, Олександр Буряк - це саме той Саша, про міцну дружбу з яким на плівках НАБУ розповідає Павло Вовк", - зазначає Маселко.
За словами юриста, це не просто дружба: "З плівок випливає, що Саша по дзвінку Паші може забезпечити реєстрацію кримінального провадження, кошмаріння допитами за узгодженим з Вовком сценарієм, навмисний програш справи в суді тощо".
Читайте також:
Але найцікавіше, як стверджує Маселко, полягає в тому, що "плівки НАБУ" виникли саме зі справи Майдану стосовно судді Аблова.
"А тепер Саша, який виконує всі забаганки Вовка (а отже і Аблова) буде керувати цим розслідуванням", - підсумовує він.


Нагадаємо, НАБУ і ГПУ . Як пояснили у відомстві, ГПУ в
Пізніше стало відомо, що прокуратура підготувала повідомлення про підозру для керівництва і чотирьох суддів Окружного адміністративного суду Києва за фактами втручання в діяльність Вищої кваліфікаційної комісії суддів.
НАБУ , з яких випливало, що Людмила Денісова подала позов про скасування рішень НАЗК проти неї. Суддя Вовк використав цей факт для того, щоб "переконати" Денісову допомогти йому провести нові конкурси на членів ВККС і забезпечити перемогу "потрібних" людей. Денісова "почула" прохання голови ОАСК і переможцем конкурсу став Микола Сірош, який попередньо пройшов співбесіду у Вовка. Після цього був звільнений єдиний члена ВККС, який користувався підтримкою громадськості Андрій Козлов, і на його місце оголошено конкурс.
Сергій Горбатюк заявив, що
Ініціатива "Декларація небайдужих" зажадала
Вовк вважає, що аудіозаписи Національного антикорупційного бюро нібито з його голосом у справі про можливе втручання суду в роботу держорганів,
До того ж Вовк переконаний, що нинішнє керівництво країни в особі президента Володимира Зеленського та його команди і кримінального переслідування суддів.

 

arnisumy

Well-Known Member
от такий він "Український хвашизмь"

04.01.20 11:41
Росія забрала в межах обміну справжнього фашиста з УНА-УНСО Коваленка, - Казанський. ФОТО
Під час останнього обміну полоненими Росія, крім терористів і вбивць, внесла до списку одного з колишніх лідерів націоналістичної організації УНА-УНСО Едуарда Коваленка.
Про це журналіст Денис Казанський, інформує
"Коваленко якраз той, кого в РФ називають фашистом. Причому він не просто фашист, а справжній затятий фашистище. Зігував, водив Хрещатиком марші із символікою СС, ображав у своїх виступах кавказців і євреїв. Росіяни у себе по ТВ щодня засуджують і проклинають таких людей, а Коваленка вирішили забрати з України разом зі своїми "новоросами" та "ополченцями", - пише він.
Дивіться також:
За словами Казанського, цьому є причина.
"Едуард Коваленко був рядженим провокатором і спеціально найнятим актором, який зображував максимально упоротого нациста. Ще в 2004 році його наймав Медведчук, щоб дискредитувати Ющенка (Коваленко вдавав його прихильника). А тепер той же Медведчук, ймовірно, і домігся його внесення до списку на обмін", - зазначає блогер.



Читайте також:
"Росіяни (в особі кума Путіна) наймають в Україні чувака, щоб той марширував під прапорами СС, кидав зіги і розпалював міжнаціональну ворожнечу. Потім тикають у нього пальцями і кричать: "Дивіться, в Україні фашизм!!!" А тепер кажуть: "Ну гаразд, це був наш чувак, ми його забираємо", - робить висновок Казанський.

 

d324co

Well-Known Member
Глава политсовета партии Украины "Оппозиционная платформа — За жизнь" Виктор Медведчук предрек стране дефолт в 2020 году. Об этом сообщается на сайте партии.
Состояние украинской экономики назвали «созидательным разрушением»
Он отметил, что причиной этому может стать тот факт, что уже в 2019 году произошло углубление кризисного положения экономики Украины, которое особенно повлияло на промышленное производство и финансово-кредитную сферу.
По мнению политика, катализирует кризисное положение в стране "неадекватность правительства". Глава политсовета партии добавил, что дефолт может произойти на "худших для Украины условиях".
"Текущая многомесячная тенденция падения промышленности ведет к необратимой деиндустриализации экономики Украины уже в 2020 году", — подчеркнул Медведчук.
Политик заявил, что избежать кризисной ситуации поможет смена руководства финансовых и экономических министерств
Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
You must be registered for see images
 
Зверху