Російська Федерація

arnisumy

Well-Known Member
Росія: «Ехо Москви» перевірять на дотримання правил пожежної безпеки
You must be registered for see images

Заступний головного редактора «Ехо Москви» Сергій Бутман
21.10.2014

Російська радіостанція «Ехо Москви», яка дозволяє собі незалежні судження, була поінформована про позачергову прокурорську перевірку. Про це повідомив заступний головного редактора радіостанції Сергій Бутман.

«Ми отримали документ, датований 20 жовтням, у якому йдеться, що керівництво Міністерства з надзвичайних ситуацій звернулося до прокуратури з метою проведення перевірки радіостанції», – говорить він.

За словами Бутмана, згідно з документом, перевірка має розпочатися 22 жовтня і триватиме 20 днів.

«Звісно, виникає питання, чому це рішення було ухвалено так неочікувано», – наголошує Сергій Бутман.

«Ехо Москви» оприлюднило копію отриманого документа, у якому йдеться, що метою перевірки є з’ясувати, чи дотримується радіостанція правил пожежної безпеки.
 

femidass

Well-Known Member
+18 ВОТ ОН ПРАВОСЛАВНЫЙ МИР, ОТ КОТОРОГО МЫ КАТИМСЯ В ФАШИСТУЮ ЕВРОПУ.
 

rfvgy

Ukrainian
Держдума у приступі ненависті до УПА заборонила російський прапор, – ЗМІ
Державна Дума Російської Федерації прийняла в другому читанні законопроект, що вводить покарання за публічну демонстрацію символіки або атрибутики організацій, які співпрацювали з фашистськими рухами і організаціями.
Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті російського парламенту. Остаточне, третє читання, відбудеться завтра, 22 жовтня, – повідомляє
You must be registered for see images
Триколор (тоді ще РОА, а не РФ) кидають до підніжжя мавзолею. © Картина радянського художника
Законопроект російським парламентаріям представив його безпосередній автор, заступник спікера Держдуми і член фракції «Єдина Росія» Сергій Железняк, зрозуміло, акцентувавши увагу на подіях в Україні.
«На Південно-Сході України продовжується знищення мирного населення, в якому беруть участь послідовники ідеології Степана Бандери, а неонацисти влаштовують факельні ходи по містах країни, – обурився Сергій Железняк. – А офіційна влада в Києві фактично розписуються у своїй безпринципності, фактично підтримуючи нацистську ідеологію».
Віце спікер Державної думи послався при цьому на нещодавнє рішення президента України Петра Порошенка, який постановив скасувати придумане в роки радянської окупації свято 23 лютого, а новий, День захисника України, відзначати 14 жовтня – в день Покрови Пресвятої Богородиці, що вважається покровителькою українських воїнів. Також в цей день була офіційно заснована УПА – Українська повстанська армія, яка боролася як проти радянських окупантів, так і німецько-фашистських. До слова, про те, що Нюрнберзький міжнародний трибунал у свій час повністю виправдав і УПА, і лідера українських патріотів Степана Бандеру, Сергій Железняк скромно промовчав.
Промовчав про те, що за логікою речей першими під дію нового закону, що передбачає за «публічну демонстрацію символіки і атрибутики організацій, які співпрацювали з фашистами» покарання у вигляді великого штрафу або арешту на строк до 15 діб, повинні потрапити... всі ті, хто використовує теперішній офіційний триколірний прапор і державний герб Російської Федерації.
Справа в тому, що під час II Світової війни (в Росії її називають «великої вітчизняної») біло-синьо-червоний триколор, який є зараз державним прапором Російської Федерації був офіційним символом РОА – «Російської визвольної армії» під командуванням генерала Андрія Власова – перебіжчика на сторону гітлерівських військ з армії радянської.
У всіх штабах РОА теперішній російський прапор висів поруч з портретом Гітлера і нацистським прапором зі свастикою, а саму «Російську визвольну армію» в Німеччині називали «Східним легіоном SS». У військових діях проти армії і мирного населення СРСР солдати-власовці відрізнялися таким звірством, що гітлерівці з радістю доручали їм всю найбільш брудну роботу, зокрема – каральні операції проти цивільних осіб.
Використання біло-синьо-червоного прапора РОА, що воювала на боці фашистів дуже легко довести: це підтверджує безліч історичних документів, а в деяких музеях збереглися і самі триколірні полотнища. Одне з них, до речі, відображене на відомій радянській картині, де солдати червоної армії кидають до підніжжя мавзолею Леніна трофейні гітлерівські прапори. Згаданий відповідний факт і в «Вікіпедії».
Таким чином, державний прапор Російської Федерації під дію нового закону, прийнятого Держдумою, по всій логіці речей повинен потрапити просто автоматично.

 

vampirich

Well-Known Member
Кадыров решил запретить Интернет, чтобы «правильно воспитывать молодежь»
21 октября, 13:17 - ,
You must be registered for see images

EAST NEWS
Глава Чечни Рамзан Кадыров раскритиковал Интернет, где каждый может «взять и послушать проповедь какого-нибудь ваххабита»

Глава республики выступил за отключение всемирной Сети, мешающей «правильно воспитывать молодежь», передает со ссылкой на .

«Было время, когда я мечтал, чтобы у нас в республике заработал Интернет, но сейчас я за то, чтобы его отключили. В каждом доме есть Интернет. Любой может взять и послушать проповедь какого-нибудь ваххабита. Даже у меня дома мой ребенок тоже может наткнуться на какую-нибудь проповедь», - посетовал Кадыров.

По словам Кадырова, отключение Интернета «в политическом, экономическом и социальном плане большой минус, но мы перестали бы убивать друг друга».

Тема ограничения Интернета в России в последнее время особенно активно обсуждается в СМИ.

Власти в России неоднократно высказывались за необходимость регулирования Сети, но обещали действовать в рамках здравого смысла.

Браво Рамзанчик!
Верим, ждём и надеемся что твоему порыву последуют Россия, Казахстан, Узбекистан, Белоруссия, ну те страны, где нет выборов
 

x3mal

In Trance
По словам Кадырова, отключение Интернета «в политическом, экономическом и социальном плане большой минус, но мы перестали бы убивать друг друга».
В корне неверная мысль. У них вот тоже нет интернета. В итоге они убивают от скуки. А так бы видео с котиками смотрели бы)
You must be registered for see images
 

x3mal

In Trance
МОСКВИЧИ БОЯТСЯ «ЛЕБЕДИНОГО ОЗЕРА»
И что тут такого? Заголовок видео провокационный, типа москвичи бояться что может случиться гос. переворот.
Хотя постановка вопроса совершенно иная "Как вы отнесетесь к тому, если завтра произойдет гос. переворот?".
С таким же успехом можно походить по Сумам поспрашивать "Как вы отнесетесь к тому, если завтра исламские террористы устроят в городе терракт", а потом назвать ролик "Сумчане бояться нападения исламских террористов".
 

goool

Well-Known Member
в Госдуме готовится закон, который позволит властям национализировать имущество иностранных государств в РФ, чтобы покрыть ущерб, нанесенный российским компаниям и физическим лицам в этих странах.
 
Зверху