Політичні фото та малюнки

Fast

Active Member

Фото сразу же стало популярным и собрало множество едких комментариев, например: «Варламов, тут в Омске твоём… ну в общем, мрамор отклеился на новой улице», или «Газпром, у вас мрамор отклеился…».

Напомним, открытие подземного перехода несколько раз переносили. Омичам пришлось несколько месяцев стоять в пробках, так как из-за строительства подземки, финансируемой «Газпромом», в центре Омска собирались нешуточные пробки. На реконструкцию улицы Чокана Валиханова, к которой относится злополучный подземный переход, потрачено около 2 млрд рублей.На торжественное открытие улицы побывал глава "Газпрома" Алексей Миллер.
You must be registered for see images
 

Life-ua

+ плюс - минус
Под ВР депутата Журавского выкинули в мусорный контейнер. ВИДЕО+ФОТО
Автор скандального и так и не принятого законопроекта о клевете получил оценку своей деятельности от избирателей.
Об этом сообщает со ссылкой на запись в Facebook . На выходе из Верховной Рады депутата схватили и бросили в мусорный контейнер.
Читайте также на «Цензор.НЕТ»:



 

-=UN=-

Инспектор GUI
You must be registered for see images
Саме цікаве про СРСР і його так званого спадкоємця - РФ - так це влізти кудись і потім розгрібати лайно. От був СРСР, якось поступово потроху покращувався рівень життя, потроху - тому, що годували "пролетарієв всєх стран, коториє должни билі соєдініться" - на кшталт дегенератів-терористів у Конго, ну і само собою - окупантів у Східній Європі (після 2 світової) та ін., - ну і розвивайтеся далі тихенько, просираючи гроші на різну куйню, НЄ МЛЯ, давай вліземо у Афганістан - влізли, втратили багато людей, просрали купу грошей і НІЧОГО не досягли, потім збили Боїнг, "Імперія Зла", дешева нафта - і тут бац - СРСР не витримав і розвалився, як правильно підкреслює Владімір Соловйов "бєз внєшніх факторов". Тепер знову ця сама історія (у Кремлі, доречі завжди шукають пригод на свою сраку, і наступають на ті самі граблі) - влізли в Крим - перелякані і розгублені лідери ЄС і США почали висловлювати "маструбованість", але не квапилися з відповіддю. І так би і міг "повиснути і висіти" у деякому невизначеному стані Крим, НЄ МЛЯ, давай вліземо ще й у Донбас - влізли, спочатку переважно гинули найманці РФ, зараз вже звичайні військові РФ, знову гинуть росіяни (і знову незрозуміло за що), знову збитий Боїнг, знову "Імперія Зла Країна-терорист", знову ціна на нафту падає, але тепер додали ще й санкцій. Але є одна відмінність - можливі варіанти розв'язки - спочатку розпадеться РФ і потім певна її частина приєднається до Китаю, чи спочатку Китай захистить "утиснутих китайськомовних громадян" у певній частині РФ, а далі РФ хай як хоче...
А воно про Україну і Майдан 3.0 бачите думає... Про Китай краще подумай, і про острів Даманський...
 
Останнє редагування:

vampirich

Well-Known Member
You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images
 
Зверху